files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trebišov predstavil štyroch zadákov, novou posilou Matúš Chovan

V predstavovaní kádra na novú sezónu pokračuje aj vlaňajší víťaz druhej hokejovej ligy HK Steel Team Trebišov. Trebišovčania tentoraz predstavili štyroch obrancov, ktorí budú hájiť ich farby v novej sezóne. Z tej predchádzajúcej to sú Ladislav Hopkovič, Tomáš Valečko a Michal Štec. Novou posilou je Matúš Chovan, ktorý v minulej sezóne hrával v prvoligovom Humennom.

Trebišovčania už predtým predstavili aj dvojicu brankárov Tomáš Halász a Jerguš Spodniak, ako aj štvoricu útočníkov. Trojica Igor Halás, Matúš Matis a Martin Barna v tíme pôsobila aj v minulej sezóne, novou posilou je Dominik Šimčák. Ten taktiež v minulej sezóne hrával v Humennom.

Rovnako starí 37-roční zadáci Tomáš Valečko a Ladislav Hopkovič spolu hrávali už v Michalovciach a Humennom. Vlani patrili k oporám víťaza druhej ligy. V druhej lige obaja odohrali po 22 zápasov. Valečko strelil štyri góly a pridal deväť prihrávok, Hopkovič strelil tri góly a zaznamenal aj osem asistencií. Michal Štec odohral 21 duelov, v ktorých zaknihoval 5 asistencií. Michal Chovan je účastníkom juniorského svetového šampionátu v roku 2012, kde sa mu výrazne darilo. V šiestich dueloch strelil päť gólov. Dva zápasy odohral aj za seniorské áčko. Zaujímavosťou je, že vtedy hrával ešte ako útočník, dnes sa prezentuje ako obranca. Okrem materských Košíc na Slovensku pôsobil aj v Bardejove, Detve, Spišskej Novej Vsi, Brezne a Humennom. Hrával aj v poľskej Cracovii Krakow. Na svojom konte má dva slovenské tituly s Košicami (2013/14, 2014/15), je šampiónom Poľska (2016/17) a dvakrát vyhral aj prvú ligu (s Bardejovom 2013/14, so Spišskou Novou Vsou 2020/21).

Tomáš Valečko a Ladislav Hopkovič v Trebišove hrávali aj v minulej sezóne

Matúš Chovan je novou posilou

.



Uverejnené: 20.09.2022 14:19:13 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.