files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Remíza MFK Zemplín s Ružomberkom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce po druhýkrát v sezóne stratili na domácej pôde body. V ôsmom kole najvyššej Fortuna ligy remizovali s MFK Ružomberok 1:1. Po hodine hry ich poslal do vedenia Matúš Marcin, Michalovčania ale vedenie udržali iba dve minúty, keď vyrovnal Martin Regáli. Zverenci trénera Norberta Hrnčára, ktorým aktuálne s ôsmimi bodmi patrí v tabuľke desiate miesto, sa najbližšie predstavia vonku, keď v sobotu ich od 18.00 hod. čaká duel v Dunajskej Strede. 

Michalovčania nastupovali do zápasu s cieľom bodovo sa vyrovnať svojmu súperovi v tabuľke. Naštartovať ich k tomu mohol hneď v úvode najnovší člen v kádri, 21-ročný gambijský stredopoliar Sainey Njie, ktorý z päťky minul opustenú bránu súpera. Postupom času začal v prvom dejstve iniciatívu preberať Ružomberok. Jeho hráči dominovali v strede poľa a vytvorili si niekoľko gólových šancí. Michalovský brankár Benjamín Szaráz si ale poradil so šancou Regáliho, v dvadsiatej minúte mu pomohlo aj brvno po priamom kope Jána Masla. O niekoľko minút neskôr si poradil aj s tutovkou Gereca, ktorú bravúrne skryl do rukavíc. Michalovčania odpovedali nebezpečnou strelou Adlera, ktorá iba tesne minula michalovskú bránu.

V druhom dejstve zápas gradoval. Bolo sa na čo pozerať, šance si už vytvárali oba tímy, ba Michalovčania boli lepším tímom.  V 53. minúte sa hneď po svojom príchode na ihrisko dostal do šance Kanu, jeho strela iba tesne minula ružomberskú bránu. Hneď na to centroval do pokutového územia Madleňák, Kelemen ale mieril iba do bočnej siete. Po hodine hry mal šancu opäť Kanu, brankár Fruhwald vyrazil loptu na rohový kop a z neho prvýkrát v zápase udrelo. Jánošikov center sa dostal až k zabudnutému Marcinovi, ktorý upratal loptu do siete a otvoril skóre duelu. Zemplínčania sa ale dlho z vedenia netešili. O tri minúty neskôr totiž z situácie zaváňajúcej ofsajdom vyrovnal Martin Regáli. Samý záver zápasu patril domácim. Tí stŕpli pri Luteránovej strele, ktorá iba o centimetre minula bránu. Potom už ale prišli ich chvíle. Skórovať mohli paradoxne stopéri tímu. Najskôr po rohovom kope zo stopercentnej šance hlavičkoval vedľa Michal Jeřábek a z úplne poslednej akcie duelu mohol rozhodnúť Michal Ranko, ten ale z ideálnej parkety mieril vysoko nad.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Ružomberok 1:1 (0:0)
Góly: 61. M. Marcin - 64. M. Regáli.
Žlté karty: 87. T. Slebodník - 33. Luterán, 67. M. Kelemen, 80. Chrien.
Rozhodovali: Ochotnický - Vitko, Čajka.
Divákov: 1168.
MFK ZEMPLÍN: B. Száraz - Kotula, Jeřábek, Ranko, Méndez - M. Begala (51. Kanu), Njie, Peňa (70. T. Slebodník) - I. Žofčák (46. L. Jánošík), Adler Da Silva, M. Marcin (78. Petrík).
MFK: Frühwald – Fabiš, J. Maslo, Mojžiš, Madleňák – Halabrín - Tučný (72. Chrien), Luterán, Gerec, M. Regáli – M. Kelemen.

.



Uverejnené: 31.08.2022 21:02:22
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.