files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Plán Nové Michalovce - Milan Kaplan oficiálne kandidátom na post primátora

Milan Kaplan dnes oficiálne oznámil kandidatúru na primátora mesta Michalovce. Ide o občianskeho aktivistu, regionálneho poslanca mesta Michalovce a Košického samosprávneho kraja. Dlhodobo sa venuje mestským témam, ale aj protikorupčnej agende ako občiansky aktivista. O priazeň voličov sa bude uchádzať ako nezávislý kandidát a kvôli tomu vyzbieral viac ako 1200 podpisov Michalovčanov.

„Prichádzame s komplexným Plánom Nové Michalovce. Chceme sa zamerať na kvalitný obsah, pretože sme presvedčení, že Michalovčanov nezaujímajú otŕčanie sa politikov na spoločenských a športových podujatiach, či zástupné témy, ktoré s mestom nesúvisia. Zaujímajú ich chýbajúce detské ihriská, cyklotrasy, parkovanie, kultúrne vyžitie, odpadové hospodárstvo, sociálne bývanie a služby, rómska otázka, stav ciest a chodníkov či pracovné príležitosti a život v centre mesta,“ povedal počas príhovoru Milan Kaplan.

Nezávislého kandidáta Kaplana v kandidatúre podporilo aj 5 politických subjektov a to SaS, PS, ŠANCA, Dobrá Voľba a Umiernení a SPOLU-občianska demokracia. Týchto 5 subjektov zároveň vytvorilo spoločnú koalíciu pre 25 člennú kandidátku na poslancov mesta. Do volieb pôjdu s Kaplanom so spoločným programom pod názvom Plán Nové Michalovce. „Chceme viesť vecnú a obsahovo výraznú kampaň a podľa toho sme vyberali aj kandidátov na poslancov, teda ľudí, ktorí sú vo svojich komunitách aktívni, ktorí odborne a teda pracovne pôsobia v oblastiach, ktoré samo mesto má vo svojej kompetencii,“ vysvetlil Kaplan. Ako odznelo v príhovore, Kaplan očakáva vo voľbách vysokú účasť z dôvodu, že v Michalovciach dôjde na poste primátora po 16 rokoch k zmene. Voliči tak budú mať snahu a záujem vyjadriť názor, ako sa má mesto po 4 volebných obdobiach tej istej garnitúry vyvíjať do budúcna.



Uverejnené: 24.08.2022 14:43:27 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.