files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

HC 19 Humenné predstavil tri nové posily

Humenský HC 19 pokračuje v predstavovaní kádra pre najbližšiu sezónu. Dres prvoligistu zo Zemplína oblečú aj obrancovia Martin Lenďák, Damián Novický a útočník Filip Vrábeľ. O príchode hráčov referuje facebook prvoligistu.

Humenčania už predtým referovali podpis zmluvy s troma najproduktívnejšími útočníkmi z minulej sezóny – Dominikom Borovom, Denisom Markušom a Martinom Krajňákom. V tíme ostávajú aj ďalší útočník Lukáš Lačný a obranca Ján Ťavoda. Novicom je obranca Matej Jacko, ktorý prichádza z juniorky HC Košice. Ofenzívnou vzpruhou by mal byť ruský útočník Igor Safaralejev, v tíme budú aj odchovanci Filip Vaško a Jakub Ragan.

Dvadsaťosemročný Martin Lenďák má za sebou bohatý hokejový životopis. Okrem materských Košíc hrával aj v českom Havířove, Kladne, či Přerove, poľskom Jastrzebie, maďarskom Dunajvárosi, či Gyori a francúzskom Briancone. Na Slovensku obliekal aj dresy Michaloviec, Trebišova a Žiliny. V Humennom pôsobil už v sezóne 2018/19, kedy zaň odohral pätnásť zápasov so solídnou bilanciou desiatich kanadských bodov (1+9). O rok mladší Damián Novický je odchovancom hokeja v Prešove, kde aj strávil poslednú časť vlaňajšej sezóny. Predtým pôsobil práve v Humennom, kde hrával od polovice sezóny 2019/20. Okrem Humenného a Prešova na Slovensku pôsobil aj v Michalovciach, s ktorými vyhral prvú ligu a zahral si s nimi aj v Extralige. Dvadsaťpäťročný útočník Filip Vrábeľ je podobne ako Markuš odchovancom košického hokeja. V Humennom už pôsobil v sezóne 2018/19, predtým hrával aj v Liptovskom Mikuláši a Spišskej Novej Vsi, kde strávil minulú sezónu. 

 

.



Uverejnené: 03.08.2022 19:51:31 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.