files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Cenná remíza Michalovčanov v Poprade

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v druhom kole najvyššej Fortuna ligy v Poprade s MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:1. Domáci išli do vedenia v 34. minúte, keď sa z pokutového kopu presadil Václavík, za Michalovčanov vyrovnal o tri minúty neskôr Michal Ranko. Zverenci trénera Norberta Hrnčára sa najbližšie v treťom kole predstavia doma, keď v sobotu 30. júla od 18.00 hod. budú hostiť aktuálneho majstra ŠK Slovan Bratislava.

Pod Tatrami sa hral zaujímavý zápas, ktorý sa divákom musel páčiť. O jeho kvalitu sa postarali oba tímy. Prvú šancu si už v šiestej minúte vypracovali Michalovčania. Jánošikov center našiel v pokutovom území Marcina, toho ale vychytal brankár Sváček, ktorý si poradil aj s dorážkou Adlera. O šesť minút neskôr dali o sebe vedieť aj domáci. Po centri Lauru sa dostal k hlavičke Gerát, Száraz jeho pokus na dvakrát skrotil.  O minútu neskôr bol opäť v šanci Tomáš Gerát, jeho strela išla tesne vedľa michalovskej brány. V 21. minúte vyprášil Sváčekove rukavice Matúš Marcin, Kanu sa už k dorážke nedostal.  Krátko po pol hodine sa udial prvý gólový moment. Kotula sa pošmykol na mokrom teréne, Káčerikovú strelu Szaráz skrotil, následne ale Lauru v pokutovom území fauloval Mendéz a kopal sa pokutový kop. Ten aj so šťastím premenil Václavík. Michalovská odpoveď prišla expresne rýchlo, už po troch minútach exportnou strelou vyrovnal Michal Ranko.

V druhom polčase hráčom situáciu komplikoval súvislý dážď, aj napriek tomu sa ale bolo na čo pozerať. Viac šancí mali hostia. Jeřábek po hodine hry hlavičkoval vedľa, následne Adler da Silva prekonal aj brankára Sváčeka, na čiare ale zasiahol Popovič.  Hneď na to stálo pri domácich aj šťastie, Mendézova strela totiž skončila na žrdi. Liptáci si v druhom dejstve vypracovali jednu gólovú šancu, v 72. minúte mieril Popovič hlavou vedľa. V upršanom počasí sa už skóre nemenilo, body si teda súperi rozdelili.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (1:1)
Góly: 34. Václavík - 37. Ranko.
Žlté karty: 87. Popovič, 88. Gerát - 33. Mendez, 85. Marcin.
Rozhodovali: Kišš - Zemko, P. Jánošík.
Divákov: 550.
MFK TATRAN: Sváček – Popović, Mihal, Bedecs, Nečas – Laura (88. Voško), Totka (63. Jendrišek), Václavik, Káčerík (82. Ďungel) – Gerát – Staš.
MFK ZEMPLÍN: Száraz – Mendez, Ranko, Jeřábek, Kotula – Perez - Vico (81. Vaško), Begala, Kanu (66. Slebodník) – Marcin, Da Silva, Jánošík (81. Magda).

 

.



Uverejnené: 23.07.2022 20:03:35 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.