files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

O primátorsky post v Michalovciach má záujem aj Timea Sotáková

V poradí štvrtou kandidátkou na primátorku v Michalovciach je Timea Sotáková. Okresná predsedníčka strany HLAS – SD a súčasne aj poslankyňa mestského zastupiteľstva ohlásila svoju kandidatúru vo štvrtok siedmeho júla.

Svoju kandidatúru s osobnou podporou podpredsedu strany HLAS – sociálna demokracia Richarda Rašiho, člena predsedníctva Róberta Puciho, kandidáta na predsedu KSK Róberta Suju, ale aj za účasti desiatok spolupracovníkov a kandidátov na poslancov zastupiteľstva mesta Michalovce a Košického samosprávneho kraja za okres Michalovce. „S veľkou pokorou som prijala túto ponuku. Veľmi si vážim dôveru, ktorú do mňa vkladá celá strana HLAS – sociálna demokracia, ktorá je dlhodobo najsilnejšou politickou stranou na Slovensku, na čele s predsedom strany Petrom Pellegrinim. Vážim si, že ma prišiel osobne svojou prítomnosťou podporiť podpredseda strany Richard Raši. Rozhodla som sa zabojovať za Michalovce a Vás milí Michalovčania požiadať o Vašu podporu a pomoc. Len s Vami to má zmysel a len s Vami dokážeme spraviť z tohoto krásneho mesta ešte krajšie a dodať mu ten správny cveng! Verím, že spoločne dosiahneme úspech v prospech všetkých Michalovčanov.Budem HLASOM Michaloviec,“ povedala na ohlásení svojej kandidatúry Timea Sotáková. „Som veľmi rád, že vám môžem predstaviť kandidátku strany HLAS – sociálna demokracia, ktoráponúka svojeskúsenosti ako právnička, mestská poslankyňa a zároveň okresná predsedníčka strany HLAS-SD v okrese Michalovce. Verím, že iný prístup, ktorý od prvej chvíle jej práce poznám presvedčí tisíce Michalovčanov o jej kvalitách a budú ju ako hrdí východniaripodporovať v kandidatúreako prvú primátorku v histórii Michaloviec, ktoré sú dôležitým centrom Zemplína,“ skonštatoval podpredseda strany HLAS-SD a poslanec NRSR Richard Raši.

Sotáková chce byť primátorkou, ktorá spája, nie rozdeľuje. Nebude iba kritizovať, ale ponúkať konštruktívne riešenia naprieč politickým spektrom. „Naučila som sa, že lepšie ako kritizovať, je pokúsiť sa o zmenu k lepšiemu. Chcem priniesť pokoj do nášho mesta a post primátorky beriem ako službu občanom so všetkým čo k tomu patrí. Michalovčania, ponúkam Vám iné mesto, lepšie a krajšie pre nás všetkýchMichalovčanov bez ohľadu na akékoľvek rozdiely, budú to #inéMICHALOVCE. Mojou najväčšou prioritou bude dosiahnuť, aby mladí ľudia neodchádzali a zostali žiť v našom meste a takisto aj ľudia v produktívnom veku, aby neopúšťali svoje rodiny kvôli práci v zahraničí a zostali doma so svojou rodinou. Ďalej chcem priniesť strategické riadenie mesta a prílev investorov, kvalitnú výstavbu a dopravu 21.storočia. Žena to v našom meste nemá ľahké, často som svedkom rozpadu rodiny v dôsledku odchodu matky a manželky za prácou do zahraničia. Matka spája celú rodinu a táto skutočnosť sa odzrkadľuje na zvýšenom počte rozvodov. Ako kresťanku ma veľmi trápi, vidieť vyrastať deti v rozvrátených nefunkčných rodinách. Narastá nám počet matiek samoživiteliek, ktoré to nemajú vôbec jednoduché. Prihováram sa k Vám aj v mene tisícok Michalovčaniek, ktoré pracujú na západe, alebo v Rakúsku. Toto nie je budúcnosť, to je vedomá izolácia. Aj toto chcem zmeniť,“ zdôraznila na záver kandidátka na primátorku. Okrem nej už predtým ohlsáili kandodatúru na primátora Michaloviec aj Milan Kaplan (nezávislý), Jozef Bobík (ZaĽudí) a Miroslav Dufinec (Smer-SD).

.



Uverejnené: 08.07.2022 10:56:38 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.