files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Helena Vondráčková: "Zemplínski fanúšikovia sú výborní"

 

Keď zavítala Helenka piatok do Michaloviec, prehodili sme s ňou zopár slov. Po večernom koncerte mala stále dosť energie na rozhovor s nami. Príjemná speváčka vyzerala okúzľujúco a pôsobila príjemne.

 

Hlavný organizátor koncertu:

Kde v sebe beriete toľko  energie, ktorú rozdávate na vystúpeniach?

 

Kde ju beriem? Ja vám ani neviem. Asi je to nejakým spôsobom dané v génoch. Pokiaľ si spomínam, moja maminka bola taká temperamentná, takže to mám asi po nej.

 

Počas koncertu ste sa dvakrát prezliekli do pekných večerných kostýmoch, ktoré boli krátkeho strihu. V čom spočíva tajomstvo vašej krásnej postavy?

 

V prvom rade mám úžasného vizážistu, výbornú špičkovú stylistku a módnu návrhárku, ktorá už roky robí kostými, Táňu Kovážikovú, ktorá má v Prahe svoj butik Tatiana. Takže to boli vlastne jej modely, ktoré som mala dnes na sebe. No, a inak sa o seba musím sama taktiež starať. Správna výživa, žiadne veľké prejedanie sa, i keď dnes som tu zhltla dva rezníky so šalátom, ale nepreháňam to. Jedávam v podstate striedmo, ale jem všetko. Nedržím žiadne diéty a drastické už vôbec nie. Mám šťastie, že mám na to dispozície, pretože v našej rodine nebol nikto silnejší, a tak sa to nejako asi traduje.

 

Páčili sa vám zemplínski fanúšikovia?

 

Sú výborní, temperamentní, úžasní. Publikum bolo krásne a ja som bola nadšená. Dúfam, že oni taktiež, ale vyzeralo to tak, že oni tiež. Pokiaľ je to vzájomné, je to v poriadku.

 

 

Mnohí boli počas vášho spevu v siedmom nebi, kedy ste v siedmom nebi vy?

 

Tak to je rôzne. V živote je veľa momentov, keď je človek v siedmom nebi. Niekedy je to, ak je človek na javisku a trebárs to ma taký ohlas ako tu. Zase som v siedmom nebi, keď so, doma. Môžem si trošičku urobiť voľno a ísť na prechádzku s Martinem, so psom. Alebo, ak sa môžem pozrieť na nejaký krásny film, či počúvať nádhernú hudbu.

 

Stihli ste sa už prejsť po vianočných Michalovciach?

 

Bohužiaľ, nie. Prišli sme naozaj na poslednú chvíľu, pretože cesta bola veľmi náročná. Nevidela som vôbec nič, akurát športovú halu a teraz pôjdeme na hotel. Ráno letíme do Prahy.

 

 

Aké máte novinky vo vašom hudobnom živote?

 

Teraz mi vyšlo dvojcd, ktoré sa volá Helena recitál Ide o živý koncert z divadla Kalich, s touto kapelou ( hrajúcou v ten večer). Je to taký recitál, s ktorým chodím i do menších miest, či športových hál. Sú to skôr predstavenia určené pre divadlá. Vlani mi vyšlo biele cd “Zústavaš tu se mnou“. Dnes som z neho spievala dve pesničky. Momentálne pripravujeme dvd z koncertovzo septembra, ktoré boli v Štátnej opere. Ide o svetové muzikálové a filmové melódie. Mala som tam 6 hostí, operného speváka Mira Dvorského, Mariána Vojtka, VladimíraBoldta, JížihoKorna, BáruBasikovú a Petra Koláře. Ten koncert bol úžasný, preto sa teším,  že v budúcom roku si ho budú môcť kúpiť na cd aj dvd tí, ktorí ho nemohli vidieť. Pre malé dušičky, pre deti, ale i pre dospelých som nadabovala prekrásnu rozprávku, ktorá teraz preletí celý svet. Je to disneyovská rozprávka bratov Grimmovcov, ktorej názov je Na vlásku. Dabujem tam macochu Gothel. Tá uväzní dievča s kúzlom vo vlasoch večnej mladosti, pretože chce byť večne mladá. Ukradne ju z kráľovskej rodiny a čerpá z jej vlasov tú krásu, ale nakoniec to pre ňu aj tak zle dopadne. Rozprávka je veľmi pôvabná.  Bude mať premiéru vo všetkých kinách okolo 27.januára. Je to 3D, okuliarky, takže deti sa majú načo tešiť.

 

Na záver, ako sa chystáte stráviť Vianoce?

 

Vianoce budem určite doma. S manželom, so psom, s mačičkou, priateľmi, s príbuznými. Už mám všetko vyzdobené. Teším sa až si pozriem pekné filmy, pustím si krásnu hudbu a strávime chvíľku v pokoji.

Veronika Cholewová

(foto: Richar Max, www.photography.richardmax.sk)



Uverejnené: 15.12.2010 11:22:58 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.