files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla v príprave aj proti víťazovi Kontinentálneho pohára

Súperom zo štyroch krajín budú v príprave čeliť hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce. Zverenci trénera Toma Coollena nastúpia v príprave aj proti víťazovi Kontinentálneho pohár a účastníkovi Ligy majstrov, poľskému Cracovia Krakow, ktorého dokonca privítajú aj na svojom ľade. Okrem toho ich čaká konfrontácia s tímami z Maďarska, Česka a ich súperom budú aj extraligové Košice.

Michalovčania odštartujú prípravu hneď z kraja augusta. Prvý prípravný duel odohrajú v utorok šestnásteho augusta na ľade maďarského MAC Budapešť. Následne v piatok devätnásteho augusta privítajú na svojom ľade ďalší tím z tejto krajiny Ferencvaroš Budapešť, ktorý je majstrom Maďarska. V utorok 23. augusta ich čaká spomenutá konfrontácia s poľským Krakowom. Na jeho ľade následne nastúpia o dva dni neskôr, vo štvrtok 25. augusta, následne ich čaká o päť dní neskôr súboj v českom Frýdku Místku, no a v stredu 31. augusta nastúpia v poľskom Jastrzebie. O týždeň neskôr v utorok šiesteho septembra nastúpia v Košiciach, no a generálku na úvodné ligové kolo absolvujú v piatok deviateho septembra domácim súbojom s MAC Budapešť. „„Okrem tradičného súpera z Košíc sme prípravné zápasy chceli odohrať proti tímom, s ktorými bežne nemáme možnosť na zmeranie síl. Predsa len so slovenskými tímami z blízkeho okolia, ako Prešov, či Spišská Nová Ves, sa počas sezóny stretneme viackrát. Ľuďom sme chceli priniesť skôr zahraničných súperov. Čaká nás majster Maďarska, účastník Ligy majstrov, či farma českého majstra. Myslím si teda, že program prípravy bude pestrý,“ poznamenal športový manažér HK Dukla Ingema Michalovce Marek Mašlonka.

Dvaja obrancovia a dvaja útočníci z cudziny

Čo sa týka kádra, ten už Michalovčania prakticky majú uzavretý. Doteraz predstavili 21 hráčov, z toho bolo dvadsať slovenských a český brankár Tomáš Vošvrda. V predstavovaní kádra budú pokračovať aj v nasledujúcich dňoch, tentoraz prídu na rad zahraniční legionári. „Môžem prezradiť, že máme podpísaných ďalších štyroch hráčov zo zahraničia – dvoch obrancov a dvoch útočníkov. Predstavíme ich v najbližších dňoch,“ podotýka športový manažér HK Dukla Ingema, ktorý následne dodáva. „S brankárom Vošvrdom máme piatich legionárov, čo nám dáva do sezóny veľa voľného priestoru. Môžeme káder posilniť aj počas sezóny. Či nás bude tlačiť topánka v obrane, alebo v útoku, môžeme reagovať. Myslím si, že máme podpísaných aj kvalitných hráčov zo Slovenska. Príležitosť v príprave dostanú aj juniori,“ uzavrel Mašlonka.

Prípravné zápasy HK Dukla Ingema Michalovce:
16.08. MAC Budapest – HK Dukla Ingema Michalovce
19.08. HK Dukla Ingema Michalovce – Ferencvarosi TC
23.08. HK Dukla Ingema Michalovce – Cracovia Krakow
25.08. Cracovia Krakow – HK Dukla Ingema Michalovce
30.08. HC Frýdek Místek – HK Dukla Ingema Michalovce
31.08. GKS Jastrzebie – HK Dukla Ingema Michalovce
06.09. HC Košice – HK Dukla Ingema Michalovce
09.09. HK Dukla Ingema Michalovce – MAC Budapest
11.09. PREKVAPENIE



Uverejnené: 21.06.2022 14:09:17 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.