files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín s prvou letnou posilou, prichádza Lukáš Jánošík

Futbalový klub MFK Zemplín Michalovce hlási prvú posilu pre novú sezónu. Je ňou už skúsený 28-ročný krídelník Lukáš Jánošík, ktorý naposledy pôsobil v materskej Žiline. Odchovanec futbalu pod Dubňom sa s michalovským klubom dohodol na dvojročnej spolupráci.  O jeho príchode referuje web najvýchodnejšieho účastníka Fortuna ligy.

"Tréner Hrnčár mal o mňa enormný záujem a po viacerých telefonátoch sme sa dohodli. Tak som teda tu," poznamenala pre web Michalovčanov ich nová posila, ktorej nerobilo problémy prísť až do ďalekých Michaloviec. „Vždy si poviete, že je to diaľka, ale keď chcete hrať futbal, nevyberáte si, či je to tam alebo tam. Páčilo sa mi, že ma oslovil samotný tréner, preto som sa rozhodol sem prísť."

Rodák z dedinky Hôrky neďaleko Žiliny má na svojom konte už vyše 80 štartov v najvyššej slovenskej súťaži, v ktorých nastrieľal 14 gólov. Všetky zaznamenal v drese "šošonov", kde strávil podstatnú časť svojej doterajšej kariéry. So Žilinou sa v sezóne 2016/17 dokonca tešil z majstrovského titulu. V minulosti hosťoval aj v Rimavskej Sobote a Liptovskom Mikuláši. Lukáš si už stihol vyskúšať aj pôsobenie za hranicami, keď v ročníku 2020/21 hájil farby Dynama České Budějovice. Po roku strávenom u našich západných susedov sa vrátil domov do Žiliny a teraz ho futbalový osud zavial na východ krajiny. "Do Michaloviec prichádzam s tými najvyššími ambíciami, ale uvidíme, ako si to všetko sadne. Pobijeme sa o to, aby sme boli v tabuľke čo najvyššie," dodala nová akvizícia MFK Zemplín. Radosť z angažovania Jánošíka má aj kormidelník Norbert Hrnčár: "Lukáš je hráč vo výbornom veku. Sme presvedčení, že do mužstva prinesie kvalitu, ktorú potrebujeme. Prichádza na pozíciu, ktorú sme vyslovene potrebovali posilniť, teda do krídelných priestorov. Som veľmi spokojný, že sa nám jeho príchod podarilo zrealizovať a že do kádra pribudol takýto kvalitný hráč."

Foto: róbert andrejov



Uverejnené: 14.06.2022 19:01:29 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.