files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ofenzívu Dukly Ingema posilňuje aj Juraj Bezúch

Káder michalovskej Dukly Ingema rozširuje ďalší útočník. Novou posilou je skúsený 28-ročný Juraj Bezúch. Ten má z našej extraligy bohaté skúsenosti, keď okrem materskej Skalice pôsobil aj v Banskej Bystrici, Trenčíne a Košiciach. Dokopy v nej odohral 351 duelov, v ktorých zaznamenal 70 gólov a 83 asistencií. Dokopy v nej odohral 351 duelov, v ktorých zaznamenal 70 gólov a 83 asistencií.

Juraj Bezúch má za sebou aj pôsobenie v zahraničí. Dve sezóny strávil v zámorských juniorkách, pôsobil aj v nadnárodnej MHL, kde hájil farby Karlových Varov a za sebou má pôsobenie aj v druhej švédskej či českej lige. Dva zápasy bez bodového zápisu odohral aj v KHL v drese bratislavského Slovana. V minulej sezóne v drese trenčianskej Dukly odohral 40 duelov, v ktorých zaknihoval osem gólov a dvanásť asistencií.

Skúsený 28-ročný útočník je v poradí devätnástym hráčom, ktorého Michalovčania predstavili pre sezónu 2022/23. Z lanského kádra ostáva osmička – brankár Tomáš Vošvrda, obrancovia Adam Stripai, Vladimír Mihalik, Miroslav Macejko a útočníci Dávid Buc, Jakub Suja, Peter Galamboš a Roman Žitný. Staronovými tvárami v kádri sú aj ďalší brankár Stanislav Škorvánek a útočník Samuel Chalupa. Prvú seniorskú zmluvu podpísal aj brankár Jakub Hrubovský. Novými tvárami v kádri sú obrancovia Jakub Cibák a Christián Michalčin, ako aj útočníci Radovan Puliš, Peter Bjalončík, Dávid Okoličány, Adam Lapšanský a Filip Vašaš.

.



Uverejnené: 13.06.2022 11:14:54 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.