files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Štvornásobný majster pokračuje v Michalovciach

V kádri HK Dukla Ingema Michalovce v sezóne 2022/23 bude pôsobiť aj Miroslav Macejko. Skúsený, už tridsaťročný zadák sa podobne ako ďalšia sedmička hráčov dohodol s Duklou na novom kontrakte. O jeho zotrvaní na Zemplíne informuje web účastníka Tipos extraliga, ako aj jeho sociálne siete.

Miroslav Macejko prišiel do Michaloviec pred vlaňajšou sezónou, v ktorej tu odohral 56 duelov s bilanciou štyroch gólov a dvanástich asistencií. Dvojnásobný majster Slovenska s Košicami (2013/2014 a 2014/15) okrem materského klubu na Slovensku hrával aj za Bardejov (dva prvoligové tituly v sezónach 2011/12 a 2012/13), HK Orange 20, Žilinu a Detvu. Jednu sezónu strávil aj vo francúzskom Nice, dve v ruskej nižšej súťaži v tíme Dizel Penza. V najvyššej extralige nateraz odohral 481 duelov, v ktorých zaknihoval osemnásť gólov a 57 prihrávok.

Michalovská Dukla Ingema tak už predstavila rovnú šestnástku hráčov, ktorá bude hájiť jej farby v sezóne 2022/23. Okrem Macejka z minulej sezóny pokračuje aj brankár Tomáš Vošvrda, obrancovia Vladimír Mihalik a Adam Stripai, či útočníci Jakub Suja, Dávid Buc, Roman Žitný a Peter Galamboš. Po určitom čase sa do Dukly vracajú brankár Stanislav Škorvánek a útočník Samuel Chalupa. Novicmi v kádri sú obrancovia Jakub Cibák a Christián Michalčin, či útočníci Radovan Puliš, Peter Bjalončík a Dávid Okoličány. Svoju prvú profesionálnu zmluvu podpísal aj osemnásťročný brankár Jakub Hrubovský.

.



Uverejnené: 07.06.2022 11:41:10 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.