files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Dukle Ingema ostáva ďalšia opora Peter Galamboš

Ďalšia z opôr ostáva v michalovskej Dukle Ingema. Tá sa na novej zmluve dohodla so stredným útočníkom Petrom Galambošom, ktorý je tak už siedmim hráčom, čo v tíme ostáva z minulej sezóny. O opätovnom podpísaní 32-ročného rodáka z Turca referuje web extraligistu, ako aj jeho facebook.

Odchovanec martinského hokeja v tíme pôsobí od začiatku v extralige a bude jeho súčasťou tak už štvrtú sezónu v rade, čím sa stáva služobne najstarším hráčom v tíme. Doteraz tu odohral 169 duelov, v ktorých zaznamenal 36 gólov a 44 asistencií. V najvyššej extralige hral aj za materský Martin, Banskú Bystricu či Košice. Dokopy v nej má 32-ročný útočník odohraných už 607 duelov, v ktorých nazbieral 310 kanadských bodov. V minulosti pôsobil aj v českej republike, konkrétne v Liberci a Českých Budejoviciach.

Peter Galamboš je už pätnástym hráčom, ktorého Michalovčania predstavili v rámci kádra pre novú sezónu. Spolu s ním z tej vlaňajšej v tíme ostávajú aj brankár Tomáš Vošvrda, obrancovia Adam Stripai s Vladimírom Mihalikom a útočníci Dávid Buc, Jakub Suja a Roman Žitný. Po určitom čase sa do tímu vracajú aj brankár Stanislav Škorvánek a útočník Samuel Chalupa, svoju prvú zmluvu podpísal 18-ročný brankár Jakub Hrubovský. Novicmi v tíme sú obrancovia Jakub Cibák a Christián Michalčin, ako aj trio útočníkov Radovan Puliš, Peter Bjalončík a Dávid Okoličány.

.



Uverejnené: 06.06.2022 14:35:21 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.