files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla predstavila tretieho brankára. Hrubovský s prvou zmluvou

Michalovská Dukla Ingema Michalovce predstavila desiateho podpísaného hráča. Vôbec prvej zmluvy sa dočkal stále iba osemnásťročný brankár Jakub Hrubovský, ktorý tak bude spolupracovať so skúsenou dvojicou Tomáš Vošvrda – Stanislav Škorvánek pod vedením trénera Maximiliána Baču.

Jakub Hrubovský v nedávno skončenej sezóne pomohol michalovským juniorom k postupu do Extraligy. V bránke stál v devätnástich zápasoch základnej časti, ako aj vo všetkých troch dueloch série so Spišskou Novou Vsou (3:0). Hrubovský už raz v bránke michalovského celku stál. Stalo sa to ešte v sezóne 2020/21, kedy sa dostal do bránky v zápase vo Zvolene (1:7). Po siedmom góle HKM dostal desaťminútový trest Tomáš Tomek a keďže Stanislav Škorvánek bol zranený, do brány sa na desať minút dostal práve Hrubovský. Čelil piatim zvolenským strelám, ani raz neinkasoval.  

Okrem Hrubovského sa v minulých dňoch na zmluve dohodol aj ďalší odchovanec a takisto člen úspešnej juniorky, obranca Adam Stripai. Spolu s ním z lanského kádra Dukla podpísala aj brankára Tomáša Vošvrdu a útočníkov Dávida Buca, Jakuba Suju, či Samuela Chalupu, ktorý bol vlani vymenený do Slovana Bratislava a získal s ním titul. Staronovým členom kádra je aj brankár Stanislav Škorvánek. Naopak, úplne novými posilami sú obranca Jakub Cibák a útočníci Radovan Puliš a Peter Bjalončík

PETER BRENDZA



Uverejnené: 29.05.2022 12:34:42 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.