files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zmeny na lavičke Zemplínčanov v druhej lige

Obaja zástupcovia zo Zemplína v druhej najvyššej futbalovej súťaži menia trénerov. Ako informujú sociálne siete oboch účastníkov druhej ligy Slavoja Trebišova a FK Humenné, obaja sa rozhodli pre zmeny hlavných kormidelníkov. Na lavičke Slavoja Trebišov skončil Ondrej Desiatnik, ktorý mieri práve do Humenného, kde nahradí Jozefa Škrlíka. Novým trénerom Slavoja by sa mal stať jeho bývalý hráč Gergely Geri, o ktorom sa pošuškávalo v jari aj v Michalovciach, keď skončil Miroslav Nemec.

Ondrej Desiatnik ostáva na Zemplíne. Dolný ale mení za horný.

Ondrej Desiatnik pôsobil v Trebišove dve sezóny, v ktorých družstvo skončilo zhodne na desiatom mieste. „S trénerom Desiatnikom sme mali uzatvorený dvojročný kontrakt. Dodržali sme ho až do jeho konca, hoci treba povedať, že výsledky neboli postačujúce, vzhľadom k tomu, aké podmienky má mužstvo pre svoje fungovanie k dispozícii. K predĺženiu spolupráce z tohto dôvodu nedošlo. Každopádne, ďakujeme mu za prácu, ktorú pre náš klub odviedol a želáme mu všetko dobré,“ povedal pre portál futbalnet.sk manažér Slavoja Martin Čižmár. Ten sa následne vyjadril aj k angažovaniu Gergelyho Geriho. „Verím, že sa čoskoro dohodneme. Mali sme viacero alternatív, no rozhodli sme sa pre neho. Je to mladý, progresívny a hlavne inteligentný tréner, ktorý má skúsenosti z našej najvyššej súťaže. Prešiel si výbornou školou trénera Galáda, s ktorým spolu pôsobili v Nitre.“

Jozef Škrlík doviedol FK Humenné v sezóne 2020/21 do druhej ligy a v nej sa ako nováčik vôbec nestratil, keď obsadil pekné šieste miesto. „Keďže hlavný tréner Jozef Škrlík už v priebehu jarnej časti avizoval, že zmluvu s klubom nepredĺži, boli sme nútení hľadať nového trénera A-mužstva. Oslovili sme viacerých vhodných kandidátov, nakoniec padla voľba na Ondreja Desiatnika, ktorý naposledy pôsobil počas uplynulých dvoch sezón v Slavoji Trebišov,“ ozrejmil dôvod trénerskej zmeny predseda správnej rady FK Humenné Oskar Balogáč. Asistent trénera ostáva nezmenený. Klub sa dohodol na ďalšom pokračovaní s 56-ročným Andrejom Čirákom.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 27.05.2022 09:16:23 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.