files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V domácej derniére privítajú nováčika, chcú sa rozlúčiť víťazstvom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce po zmene trénera hlavne výsledkovo pookriali. V šiestich dueloch pod trénerom Norbertom Hrnčárom prehrali iba raz, vo zvyšných prípadoch bodovali a aj preto sa vyhli vypadnutiu, či barážovej jedenástej priečke. Aktuálne im patrí ôsma pozícia v tabuľke a tú si môžu definitívne zabezpečiť v piatok, kedy hostia od 20.00 hod. nováčika súťaže MFK Liptovský Mikuláš.

Michalovčania ťahajú v nadstavbe o udržanie sa dvojzápasovú víťaznú sériu, keď na domáce víťazstvo 1:0 so Senicou nadviazali aj víťazstvom v Žiari nad Hronom, kde po dlhšom čase strelili viac ako jeden gól (2:1). „Ja si ani neviem vysvetliť, čím to je. V poslednej dobe vládne v kabíne veľmi dobrá atmosféra. Mali sme cieľ zachrániť sa a ten sme v predstihu splnili. Možno aj preto je tá atmosféra lepšia. Naposledy sme strelili konečne viac ako jeden gól, z čoho sa tešíme tiež. Čakajú nás ešte dva zápasy, ktoré chceme výsledkovo zvládnuť tiež a aspoň takto sa potešiť zo sezóny,“ poznamenal stopér Zemplínčanov Filip Vaško.

Tí v posledných šiestich dueloch prehrali akurát v Poprade s Liptovským Mikulášom (1:3). A práve Liptákov privítajú v piatok vo svojej domácej tohtosezónnej derniére. „Máme im čo vracať, pretože naša prehra tam bola nezaslúžená. Odohrali sme dobrý zápas, mali sme viacero šancí, prehrali sme ale 1:3. To je však futbal. Nie je vždy spravodlivý. My sa teraz musíme sústrediť na piatkový duel a vrátiť im túto nešťastnú prehru,“ pokračuje Filip Vaško. Ten sa následne pustil do hodnotenia nováčika súťaže, ktorý je už takisto zachránený. „Hrajú sympatický futbal. Na jeseň sme s nimi dvakrát vyhrali, no minimálne tam to bolo vyrovnané a aj o šťastí. To sa od nás odklonilo na jar. Liptovský Mikuláš nehrá zlý futbal. Určite sa musíme sústrediť na seba, svoju hru a potom sa uvidí.“ 

PETER BRENDZA



Uverejnené: 12.05.2022 17:07:52 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.