files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Pavol Regenda hráčom českej Mladej Boleslavi

To, o čom sa šepkalo už prakticky od Vianoc, sa stalo realitou. Odchovanec michalovského hokeja a jeden z lídrov Dukly Ingema bude pokračovať vo svojej kariére za riekou Morava. Dvadsaťdvaročný bronzový medailista z olympiády v Pekingu sa totiž na zmluve dohodol s účastníkom najvyššej českej Extraligy BK Mladá Boleslav.

O českom tíme sa pri Regendovi hovorilo už v lete, šikovný útočník sa ale rozhodol ešte rok pokračovať v Michalovciach. A zrejme urobil dobre, keďže sa zaradil k oporám Dukly Ingema. Postupne ale bolo každému jasné, že slovenskú najvyššiu súťaž prerástol a v lete sa posunie ďalej. Tentoraz za rieku Morava, hoci sa hovorí o aj o možnom odchode na letný kemp nejakého tímu NHL. „S Mladou Boleslavou sme boli v kontakte už dlhšie. Viem, že sa tam pracuje dobre s mladými hráčmi, že je tam dobré zázemie. Vedel som, že veľa hráčov sa tam posunulo kariérovo vyššie a to je aj môj zámer,“ poznamenal pre náš portál Regenda, ktorý v súčasnosti bojuje o miesto v tíme trénera Craiga Ramsaya na majstrovstvách sveta vo Fínsku.

Regenda je spoločne s ďalším hráčom Dukly Ingema, Dávidom Mudrákom v nominácii na tri posledné prípravné zápasy s Nórskom a Francúzskom, a je teda blízko k tomu, aby si po štarte na olympiáde pripísal aj účasť na svetovom šampionáte. Dodajme, že Česká republika nebude pre neho prvou zastávkou mimo Slovenska. Dva mládežnícke sezóny totiž odohral vo Švédsku a jednu vo fínskom Jokerite Helsinki. Rozhovor s už hráčom českého extraligistu vám prinesieme v najbližších dňoch... 

.



Uverejnené: 02.05.2022 14:26:01 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.