files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Po tesne prehre po predĺžení sezóna pre michalovskú Duklu končí

Pre hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce sa sezóna skončila. Zverenci trénera Tomeka Valtonena prehrali v šiestom štvrťfinálovom zápase play-off Tipos Extraligy na ľade HC Košice 1:2 po predĺžení a v sérii tak prehrali 2:4 na zápasy.

Michalovčania vstúpili do šiesteho zápasu po tretíkrát v rade s nožom na krku. V predchádzajúcich dvoch dueloch dokázali košický mečbal odvrátiť a o to isté sa pokúšali aj v Steel aréne. Trénerovi Valtonenovi kvôli zraneniam chýbali jeho krajania, fínski útočníci Erkinjuntti s Keränenom a v prvej tretine prišiel aj o ďalšieho útočníka, Romana Faitha, ktorý sa zranil po zákroku Pereskokova. Prvá tretina veľa šancí nepriniesla. Skóre sa mohlo meniť iba raz. Najskôr Paršinovu strelu spomedzi kruhov zrazila obrana a v predposlednej minúte sa dostal v presilovke až pred Košarišťana Suja, košický brankár si ale s jeho pokusom poradil.

Druhá tretina začala aktívnejšie z oboch strán. Najskôr Košičan Mrázik neuspel pred Williamsom. Na druhej strane zvonila žŕdka, po Regendovom zakončení sa hostia domáhali gólu, ktorý nakoniec videorozhodca potvrdil. Následne košický brankár výborne ramenom vytlačil strelu Žitného, ktorá smerovala do bránky. Keď v samom závere oba tímy nevyužili presilovky, po druhej tretine bola michalovská Dukla k siedmemu zápasu bližšie.

Michalovčanom vyšiel aj úvod tretej časti. Aktívnou defenzívou nepúšťali domácich do šancí a držali tesné vedenie. Williams sa musel obracať akurát pri strele Bartánusa, na druhej strane Košarišťan zlikvidoval šancu Galamboša. V 51. minúte sa predsa Košičanom podarilo vyrovnať, keď od modrej presne namieril Pereskokov. Hneď po ich góle mohol misky váh na michalovskú stranu zase nakloniť Kukuča, v 55. minúte zase vynikla lapačka Williamsa po strele Bartánusa. O víťazovi tak muselo rozhodnúť predĺženie. V ňom najskôr Michalovčania nevyužili presilovku po faule Mrázika, potom sa museli brániť pri vylúčení Rossa a keď sa faulu dopustil aj Macejko, tak desať sekúnd dokonca hrali piati proti trom. Ani jednu presilovku ale nevyužili, za čo nakoniec nepykali. V 75. minúte Michal Chovan na radosť plnej Steel arény rozhodol o tom, že do semifinále postúpili Košičania.

HC Košice - HK Dukla Ingema Michalovce 2:1 po p.p. (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
Konečný stav série: 4:2.
Góly: 51. Pereskokov (Volgin), 75. Chovan (Paršin, Klhůfek) - 25. Regenda (Ross).
Vylúčení: 7:5. Presilovky a oslabenia: 0:0. Divákov: 6257. Rozhodovali: T. Orolin, Goga - D. Konc ml., Synek.
HC: Košarišťan - Volgin, Šedivý, Snuggerud, Saucerman, Deyl, Romančík, Jacko -  Klhůfek, Chovan, Pereskokov - McPherson, Ihnačák, Bartánus - Paršin, Slovák, Mrázik - Rogoň, Havrila, Milý.
HK DUKLA INGEMA: Williams - Ross, Pavlin, Doherty, Macejko, Mudrák, Bokroš, Mihálik - Žitný, Cameranesi, Suja - Regenda, Galamboš, Faith - Kukuča, Buc, Mráz - Galbavý, Mašlonka, Przygodzki. 



Uverejnené: 03.04.2022 09:10:50 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.