files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zberateľovi titulov chýba druholigový. Hančák verí, že ho získa s Trebišovom

Štyri extraligové tituly so Slovanom Bratislava, dva prvoligové s Michalovcami a jeden s materskou Spišskou Novou Vsou. Takáto je doterajšia bilancia zberateľa slovenských titulov Daniela Hančáka. Skúsený obranca už myslí aj na koniec kariéry, no predtým má ešte jednu túžbu. Chce získať ôsmy titul a má k nemu poriadne nakročené. Respektíve mu k tomu chýba už iba jediný krok, keďže sa s HK Steel Team Trebišov dostal už do finále druhej ligy.

Trebišovčania sa stali dominantným spôsobom víťazmi základnej časti východnej skupiny a takýmto spôsobom pokračujú aj v play-off, keď vyradili 3:0 na zápasy najskôr Detvu a v semifinále aj Kežmarok. „Určite sme za našu víťaznú sériu radi. Čo sa týka semifinálovej série s Kežmarkom, síce sme vyhrali 3:0 na zápasy, no nebola ľahká. Natrápili sme sa v prvom, aj v treťom zápase, ktorý sme vyhrali až po predĺžení,“ zdôraznil skúsený už 38-ročný obranca HK Steel Team, ktorý gólom na 2:2 poslal duel do predĺženia. „Vidíte a to som ani nemusel hrať, keďže mi kustódi nechali vystroj v Trebišove. Nakoniec som ju dostal tesne pred zápasom a mohol som tak hrať,“ smeje sa Hančák.

Odchovanec hokeja v Spišskej Novej Vsi je zberateľom slovenských titulov. Na svojom konte ich má už sedem, chýba mu ale ten z druhej ligy. „Rád by som ho získal teraz v Trebišove. Zišli sme sa tu výborná partia, viacerých chalanov poznám aj z predošlých pôsobísk,“ poznamenáva obranca, ktorý sa z postupu o súťaž vyššie tešil s Michalovcami, aj materským klubom. „No a rád by som sa toho v tejto sezóne dožil aj s Trebišovom. Určite je to iba v nás. Máme na to a chceme sa prebojovať do prvej ligy. K tomu potrebujeme zvládnuť finálovú sériu s Rimavskou Sobotou a potom aj baráž. Všetci sme nastavení tak, že sa nám to môže podariť,“ dodal na záver Daniel Hančák. My dodajme, že finálová séria štartuje už v sobotu na ľade Trebišova, kde sa rovnako od 18.00 hod. v nedeľu odohrá druhý finálový duel.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 31.03.2022 16:53:02 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.