files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Smola na michalovských hokejkách. Košice vedú v sérii už 2:0

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali aj v druhom zápase štvrťfinálovej série play-off na domácom ľade s HC Košice 1:3 a v sérii tak prehrávajú už 0:2. Ich jediný gól strelil Vladimír Mihálik. Tretí duel série hranej na štyri víťazstvá sa odohrá v nedeľu na košickom ľade, kde sa bude hrať aj v pondelok.

Michalovčania začali úplne inak ako v stredu a bol ich plný ľad. Úvod zápasu nerozkúskovali tri vylúčenia, naďalej sa hral útočný hokej z oboch strán. Dej výrazne ovplyvnila dvanáste minúta, keď Mašlonka narazil Snuggeruda na mantinel a vzhľadom na krv v tvári košického beka bol vylúčení na päť minút plus do konca zápasu. Dlhočiznú presilovku využil na otvorenie skóre Klhúfek. Michalovčania nezložili zbrane, naďalej boli aktívnejším tímom. Vyrovnať mohol Keränen, Košarišťan sa ale v bránkovisku rozčapil a jeho pokus kryl. Udrelo tak na druhej strane. V poslednej minúte z ničoho nič opäť Klhúfek poslal Košičanov do dvojgólového vedenia. Aj druhá tretina mala rovnaký priebeh ako v stredu. Opäť v nej dominovali Michalovčania, ktorí pokračovali v aktívnej hre z prvej časti. Po dvoch minútach sa dočkali zníženia, keď od modrej napriahol Mihálik a jeho strela skončila v sieti. Od tohto momentu domáci ešte viac pridali a dvoch prípadoch mohli dokonca vyrovnať. Najskôr odkrytú bránku netrafil Cameranesi a potom pri vlastnom oslabení najskôr do ramena Košarišťana mieril Regenda a potom z dorážky minul opustenú bránku Galamboš. V tretej časti sa opäť viac hralo pred košickou bránkou. Michalovčanov síce pribrzdilo prísne vylúčenie Buca, potom však boli lepším tímom, no nedokázali sa popasovať s výbornou defenzívou „oceliarov“. Blízko k vyrovnanie mal v 47. minúte Regenda, v brejku dvoch na jedného ale opäť mieril do Košarišťana. Michalovčania sa následne nepresadili ani v druhej celej presilovke v sérii a Košičania tak strhli na svoju stranu aj druhý zápas na Zemplíne. Ich víťazstvo poistil gólom do prázdnej bránky Pavel Klhúfek, ktorý tak zavŕšil hetrik. 

HK Dukla Ingema Michalovce - HC Košice 1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
Stav série: 0:2
Góly: 22. Mihálik (Buc) – 14. Klhůfek (Ihnačák, McPherson) pres/1, 20. Klhůfek (Šedivý, Rogoň), 59. Klhůfek (M. Chovan, Rogoň).
Vylúčení: 3:3, navyše Mašlonka (Michalovce) 5+DKZ. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Štefík, D. Konc st. – Jedlička, D. Konc ml. Divákov: 1149.
HK DUKLA INGEMA:  Vošvrda – Ross, Doherty, Macejko, Pavlin, Mihálik, Mudrák, Bokroš – Regenda, Cameranesi, Erkinjuntti – Keränen, Galamboš, R. Faith – Kukuča, B. Mráz, Mašlonka – Galbavý, Buc, Przygodzki.
HC: Košarišťan – Šedivý, Volgin, Saucerman, Snuggerud, L. Romančík, Deyl, Jacko, Vaculík – Rogoň, M. Chovan, Klhůfek – Bartánus, Ihnačák, McPherson – Pereskokov, M. Slovák, Paršin – Milý, M. Mrázik, Jokeľ.



Uverejnené: 24.03.2022 21:29:51
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.