files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Po prehre 2:5 koniec sezóny pre HC 19 Humenné

Sezóna 2021/22 pre hokejistov HC 19 Humenné skončila. Humenčania nestačili v prvom kole play-off Tipos SHL prvej ligy na HC Topoľčany, ktorým podľahli 1:4 na zápasy. Posledný klinec do rakvy Humenčanov zabili „žochári“ v stredu v piatom zápase série, keď zdolali HC 19 na jeho ľade 5:2 a zvíťazili tak aj v treťom stretnutí hranom v Humennom.

Zápas pre hostí odštartoval ako z rozprávky. Neprešli ani tri minúty a už sa radovali z dvojgólového vedenia. Najprv sa v druhej minúte presadil Bečka a o minútu neskôr sa k nemu pridal aj Kováč. Domáci potrebovali skóre otočiť, no to im dlho nešlo. Nakoniec sa im v devätnástej minúte podarilo streliť kontaktný gól, keď presilovú hru využil Horvát. Na presný zásah sa však Humenčanom nepodarilo nadviazať, naopak hneď na začiatku druhého dejstva ponúkli súperovi presilovku, ktorú zužitkoval Ručkay a Topoľčany opäť odskočili na rozdiel dvoch gólov. V polovici duelu unikol domácej obrane Legalin a humenský kapitán Pichnarčík zatiahol ručnú brdu v podobe držania protihráča, za čo rozhodcovia nariadili pre „Žochárov“ trestné strieľanie. Sám faulovaný hráč ho premenil a s domácimi to nevyzeralo dobre. Na 2:4 ešte korigoval Hvila, no to bolo v prostrednej tretine všetko. V záverečnej časti si už Topoľčany kontrolovali výsledok a čakali na svoje šance. Tá prišla v 45. minúte a Bečka zvýšil na 5:2. Domácim sa do klaksónu nepodarilo s nepriaznivým skóre nič viac urobiť a pripísali si tak štvrtú prehru v sérii, ktorá pre nich znamená vypadnutie.

HC 19 Humenné - HC Topoľčany 2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
Konečný stav série: 1:4.
Góly: 19. Horvát (Borov, Pichnarčík) pres/1, 34. Hvila (Krajňák) – 2. Bečka (Kluka, Gergel), 3. Kováč (Matej, Laššo), 23. Ručkay (L. Novák, Zekucia) pres/1, 31. Legalin trest. strieľanie, 45. Bečka (Kluka, M. Novák).
Vylúčení: 6:4, navyše D. Markuš (Humenné) 5+DKZ pichnutie. Presilovky: 1:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Smrek, Kalina – Tomáš, Janiga. Divákov: 473. 
HC 19: Rabčan – Pichnarčík, Stripai, Ťavoda, Jacko, Chovan, Ivanov - Horvát, Krajňák, Borov - Solomončak, Šimčák, Veličkin – Hvila, D. Markuš, Frič - Lačný, Farkaš, Macko.
HC: Kompas  – M. Novák, Zekucia, Bystričan, Dúžek, Kaščák, Kapičák, Bulák, Vereš – Ručkay, Čaládi, L. Novák – Kluka, Bečka, Gergel – Legalin, Tomčák, Kurbatov – Matej, Laššo, Kováč.



Uverejnené: 16.03.2022 21:29:44 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.