files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vykradnutá chata vo Vinnom ... 12-ročný prepadol muža ...

 

V Trebišove spolu s 12-krát trestanou Marcelou prepadol 62-ročného muža aj jej 12-ročný syn. Napadli ho zozadu a spôsobili škodu 635 EUR. Vo Vinnom sa zase neznámy páchateľ vlámal do rekreačnej chaty, kde spôsobil škodu 2850 EUR. Zatiaľ neznámy páchateľ kradol aj v obci Parchovany.

 

Muža prepadla aj s 12-ročným synom       

Trebišovskí policajti vypátrali a vyšetrovateľ zo zločinu lúpeže obvinil 33-ročnú doposiaľ 12x súdne trestanú Marcelu G. z Trebišova, ktorá v pondelok o 18.20 hod. na Zimnej ulici v Trebišove spolu s 12-ročným  synom lúpežne prepadli 62-ročného Jána z Trebišova. Muža zozadu zvalili na zem, fyzicky ho napadli a z náprsného vrecka mu ukradli 435,-€ a mobilný telefón. Spôsobili mu škodu 635,-€, zranený nebol. Obvinená bola umiestnená do cely policajného zaistenia s návrhom na vzatie do väzby.

 

Vlámal sa do chaty vo Vinnom

V dobe od 26.11. do 30.11.2010 sa neznámy páchateľ vlámal do chaty v katastri obce Vinné (okr. Michalovce) a to tak, že otvoril okenicu, vypáčil plastové okno na poschodí chaty a z tejto odcudzil dva LCD televízory, dva satelitné  prijímače, starožitné nástenné hodiny, DVD rekordér a z vinotéky  25 fliaš vína. Majiteľke zo Strážskeho spôsobil celkovú škodu 2.850,-€.

 

Kradol v kôlni     

 Doposiaľ nezistený páchateľ v noci z pondelka na utorok z kôlne pri rodinnom dome v obci Parchovany (okr. Trebišov) odcudzil malý poľnohospodársky stroj s agregátom, krovinorez, motorovú pílu, stolnú dvojkotúčovú brúsku, oblúkovú zváračku, tri uhlové brúsky a dva kanistre s benzínom (škoda 1.500,- €).

 

       (policajná správa)



Uverejnené: 01.12.2010 12:35:04 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.