files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Humenčania opäť s prehrou. V sérii prehrávajú už 0:2

Hokejisti HC 19 Humenné prehrali aj druhý štvrťfinálový zápas play-off prvej ligy, keď na domácom ľade podľahli Topoľčanom 0:3 a v sérii tak prehrávajú už 0:2. Séria sa teraz sťahuje do Topoľčian, kde sa v sobotu a v nedeľu odohrá jej tretí a štvrtý zápas.

Obraz druhého štvrťfinálového zápasu bol prakticky rovnaký ako v utorok. Na ľade síce dominovali domáci, no iba do súperovho útočného pásma. V ňom im chýbala nápadnosť a kreativita. Zo statického tlaku sa hostia zakaždým vedeli dostať, čo prešlo za obranu spoľahlivo pochytal brankár Kompas. Topoľčany duel odštartovali štvorminútovou presilovkou za vysokú hokejku a počas druhého dvojminútového trestu otvoril skóre Čaládi. V druhej polovici tretiny mohli ísť pri trestnom strieľaní do dvojgólového vedenia, Legalin ale Rabčana neprekonal. Na ďalší gól diváci čakali až do 39. minúty a opäť sa zrodil po akcii hostí. Na jej konci bol práve Legalin. Domáci vrhli v tretej časti všetky sily do útoku, no opäť narážali na chabú ofenzívu a slabý dôraz pred bránkou. A keď hostia šesť minút pred koncom Kurbatovom zvýšili svoj náskok, ich druhé víťazstvo v sérii bolo spečatené...

HC 19 Humenné - HC Topoľčany 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Stav série: 0:2.
Góly: 3. Čaládi (L. Novák, M. Novák), 39. Legalin (Bystričan, Tomčák), 54. Kurbatov.
Vylúčení: 7:5. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: M. Smrek, Moller - Beniač, Knižka. Divákov: 368.
HC 19: Rabčan - Ivanov, Španko, A. Stripai, Ťavoda, M. Chovan, Porošin,  A. Markuš – Veličkin, D. Markus, Hvila - Borov, Krajňák, Horvát – Frič, Šimčák, Solomončak – Macko, Farkaš, Lačný - Miškuf.
HC: Kompas - M. Novák, Zekucia, Bystričan, Dúžek, Kaščák, Kapičák, Bulák, – L. Novák, Čaládi, Cápay – Kluka, Bečka, Matej - H, Ručkay, Tomčák, Kurbatov - Kováč, Laššo, Legalin - Vereš.



Uverejnené: 09.03.2022 21:25:29
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.