files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

HK Steel Team s dvoma čistými kontami a takmer s istotou prvého miesta

Už iba malý krôčik delí hokejistov HK Steel Team Trebišov od toho, aby vyhrali základnú časť druhej ligy Východ. Zverenci trénera Richard Šechného zvládli víkendový dvojzápas a po výhrach v Sabinove (5:0) a doma s Breznom B (3:0) sú naďalej jediným nepokoreným tímom v lige.

Trebišovčanom patrí prvá priečka v tabuľke a už iba zhoda náhod ich môžu obrať o najlepšiu pozíciu pred play-off. „Víkendový dvojzápas hodnotím veľmi pozitívne,“ rozhovoril sa tréner HK Steel Team Richard Šechný, ktorého potešilo aj čisté konto oboch brankárov, Tomáša Halásza v sobotu a Jerguša Spodniaka v nedeľu. „Myslím, že sme v oboch zápasoch hrali aktívne. Okrem gólov sme si vypracovali viacero šancí. Je škoda, že sme ich nepremenili na viacero gólov. Spokojný som s predvedenou hrou, s dobrou defenzívou a samozrejme aj s oboma brankármi, ktorí si udržali čisté konto,“ pokračuje Šechný.

Dve víťazstvá pomohli Trebišovčanom upevniť si prvé miesto v tabuľke. V nej majú aktuálne náskok šiestich bodov pred Kežmarkom a siedmych pred Rimavskou Sobotou. Na potvrdenie prvej priečky a teda aj najlepšej pozície do play-off potrebujú získať cez víkend, kedy ich čakajú domáce zápasy s Kežmarkom (sobota o 17.30 hod.) a Sabinovom (17.00 hod.), jeden bod. „Ja nielenže verím, že ho získame, ale verím, že v oboch zápasoch vyhráme a do play-off pôjdeme suverénne z najlepšej pozícii v oboch súťažiach. Tým pádom, by sa aj prípadné finále play-off začínali na domácom ľade, čo je naším cieľom,“ podotýka lodivod Trebišovčanov. Ten ešte nevie, kto čaká na jeho zverencov v prvom kole play-off. Ako je známe, prvý tím z východnej skupiny by mal nastúpiť proti štvrtému zo západnej. „Zatiaľ nie je isté, kto v druhej skupine skončí na štvrtom mieste, pretože aj tam sa cez víkend odohrajú dohrávky a takisto tam budú zrážky bodov ako u nás. Pri nás skončil Bardejov, v druhej skupine Lučenec. Na deväťdesiat percent to ale vyzerá, že budeme hrať s Detvou,“ dodal na záver Richard Šechný.

Peter Brendza



Uverejnené: 22.02.2022 19:17:24 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.