files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trebišovský Slavoj krstil nový štadión, kapituloval až v závere

V sobotu si po prvýkrát na novom štadióne zahrali hráči FC Košice. Súperom pri neoficiálnom otvorení novučičkej arény bol ďalší účastník druhej ligy – Slavoj Trebišov. Druholigista zo Zemplína nebol prajným hosťom. Hrýzol favorita až do samého záveru. Košičania nakoniec rozhodli o svojej výhre 2:0 až v poslednej šesťminútovke.

Navrch v celom zápase síce mali Košičania, no tí si pred prázdnymi tribúnami (bola to požiadavka košického klubu, keď na tribúne bol len fanklub) dlho nedokázali poradiť s dobrou obranou Slavoja, ako aj s brankárom Tomášom Drábom. Toho prekonal až šesť minút pred koncom Gladiš, na ktorého gól nadviazal v nadstavenom čase aj Erik Pačinda. „V prvom rade by som rád poďakoval Košiciam, že sme tu mohli odohrať tento zápas. Štadión je fantastický, tráva výborne pripravená. Sme veľmi radi, že sme si mohli zahrať na takomto štadióne v rámci prípravy. Na takomto štadióne, takejto tráve je radosť hrať. Mohli si zavolať nejakého zahraničného súpera, Košičania si zavolali nás, za čo im ešte raz patrí vďaka,“ rozhovoril sa tréner Slavoja Ondrej Desiatnik, ktorý sa následne pustil do hodnotenia duelu. „Mali sme dobrý štart. Stále sme v prípravnej fáze, stále skúšame hráčov a dávame šancu aj mladým. Zápas to bol vyrovnaný, šance sme mali my, aj súper, ktorý nakoniec vyhral. Musíme ale ešte raz podotknúť, na tomto štadióne bola radosť hrať.“

Trebišovský Slavoj odštartoval zimnú prípravu už v pondelok tretieho januára, ako prvý z tímov nielen druhej ligy, ale aj fortunaligistov. „S prípravou som veľmi spokojný. Prišli aj nejakí noví hráči, dohodli sme sa napríklad s Casadom a je tu aj náš odchovanec Rolo Černák, ktorý je gólový, len musí byť zdravý. Zostávajú nám ešte dva týždne. Verím, že sa pripravíme dobre a jarnú časť odštartujeme v dobrom svetle. Káder už zrejme budeme dopĺňať len brankárom,“ pokračuje tréner po jeseni desiateho tímu druholigového pelotónu. My dodajme, že Slavoj absolvuje generálku na jarnú časť v sobotu súbojom s ďalším druholigistom zo Zemplína FK Humenné. Ostrý štart do jarnej časti absolvuje v sobotu 26. februára na pôde Dubnice nad Váhom. 

PETER BRENDZA



Uverejnené: 15.02.2022 11:10:23 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.