files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trebišovský Slavoj vystužil zadné rady bývalým hráčom Udinese

Účastník druhej futbalovej ligy Slavoj Trebišov vystužuje svoje zadné rady. Podľa oficiálneho facebooku po jesennej časti desiateho tímu druhej ligy sa mu pre jarnú časť upísala hneď dvojica mladých obrancov – 21-ročný stopér Tomáš Filipiak a o rok mladší ľavý bek Timotej Maguľak.

Rodák z Kalinova si okrem pôsobenia v mládežníckych kategóriách Slovana a Žiliny vyskúšal aj zahraničie, a to konkrétne v talianskom Udinese, kde prestúpil ako 17-ročný. Kmeňový hráč MFK Ružomberok s druholigovými skúsenosťami z Petržalky či Bardejova prichádza do Trebišova na hosťovanie do konca sezóny „Hneď pri mojom príchode klub na mňa spravil veľmi dobrý dojem. Príde mi to ako taký rodinný klub s príjemnou atmosférou, kde sa každý snaží odviesť 100 percent. Z osobného hľadiska dúfam, že budem pravidelne hrávať a že čo najviac pomôžem mužstvu. Zdá sa, že druhá liga by tu mala ostať aj naďalej a tak v jarnej časti chceme baviť fanúšikov pekným futbalom,” povedal pre klubový facebook Tomáš Filipiak.

Druhou posilou, ktorá taktiež prichádza na hosťovanie do konca sezóny, je ľavý obranca Timotej Maguľak. Odchovanec prešovského futbalu bol v Slavoji na skúške aj minulý rok. Zmluvu si vyslúžil až teraz. „Neprichádzam do úplne nového prostredia, keďže už pred rokom som tu bol na skúške. Hlavnou motiváciou je pre mňa možnosť výraznejšie sa posunúť. Oproti tretej lige je tu aj na tréningoch oveľa vyššie tempo, čo som za ten mesiac už aj pocítil. Chcem čo najviac pomôcť klubu a verím, že preň budem platným hráčom,” poznamenal pre klubový facebook Timotej Maguľak.

PETER BRENDZA (FOTO: facebook slavoj trebišov)



Uverejnené: 03.02.2022 08:30:57 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.