files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Koronavírus stále úraduje. Michalovská Dukla odkladá aj duel s Trenčínom

Michalovská Dukla Ingema bude pauzovať aj naďalej. Kvôli nie lepšiacej sa situácii s koronavírusom Michalovčania odložili ďalšie dva zápasy. Nebudú hrať ani v nedeľu doma s Trenčínom a ani následne v utorok na ľade Prešova. Ešte predtým Zemplínčania odložili aj zápasy v Poprade a Nových Zámkoch. O odložení zápasov informuje oficiálna stránka v súčasnosti štvrtého tímu extraligovej tabuľky.

Koronavírus začal úradovať v michalovskej šatni koncom minulého týždňa. Zemplínčania ešte v piatok odohrali duel s Prešovom (4:3), po ňom ale prišli prvé prípady vírusu v šatni. Keďže ich bolo menej, stále bola nádej, že v nedeľu proti Trenčínu budú hrať. Stredajšie interné testovanie ale odhalilo ďalšie prípady a preto Michalovčania ani nezačali s tréningom, ktorý chceli na novo odštartovať v závere týždňa.

Už koncom minulého týždňa odložili duel v Poprade a aj piatkový zápas v Nových Zámkoch. Po tom, čo musia odložiť aj zápas s Trenčínom a takisto aj utorkovú dohrávku 31. kola v Prešove (v karanténe sú aj Šarišania), budú musieť dohrávať štyri zápasy. Okrem nich sú v karanténe aj ďalšie štyri extraligové tímy – HC Slovan Bratislava, HC Košice, HC Grotto Prešov a HKM Zvolen. Michalovčania by podľa klubového facebooku mali byť najbližšie v hre v piatok štvrtého februára, kedy by o 19.00 hod. mali privítať HC Košice. Duel 36. extraligového kola by mala v priamom televíznom prenose odvysielať aj stanica SPORT TV 2. Do následnej reprezentačnej pauzy budú Zemplínčania v hre ešte raz a to v nedeľu šiesteho februára, kedy od 16.00 hod privítajú majstra HKM Zvolen.



Uverejnené: 28.01.2022 16:17:28 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.