files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Návrat strateného syna. Roland Černák po dvoch rokoch znova v Trebišove

Útočník FK Humenné Roland Černák mení klub. V rámci druhej ligy putuje od po jeseni piateho tímu na hosťovanie do konca sezóny do Slavoja Trebišov, ktorý je jeho materským klubom.

Bývalý slovenský mládežnícky reprezentant sa do materského klubu vracia po dvoch rokoch. Na jeseň odohral v Humennom osem duelov, v ktorých strelil dva góly. 

Dvadsaťštyriročný odchovanec trebišovského futbalu Roland Černák, ktorý si seniorský debut v drese Slavoja odkrútil už ako 16-ročný, sa do materského klubu vracia po dvojročnej pauze. Bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska má bohaté skúsenosti aj s našou najvyššou súťažou, kde si na svoje konto pripísal už 61 ligových štartov v drese Dunajskej Stredy či Prešova. Naposledy pôsobil v takisto druholigovom Humennom, odkiaľ prichádza na hosťovanie do konca sezóny. „Som veľmi rád, že tu opäť môžem byť, poznám tu každého človeka okolo futbalu. Mojím cieľom je čo najviac hrávať a dokázať ľuďom, že stále na to mám. Myslím si, že som na dobrej ceste a v každom zápase sa posnažím odviesť maximum. Ďakujem klubu za túto príležitosť a verím, že mu to splatím gólmi a asistenciami,” povedal pre stránku klubu jeho odchovanec.

Humenčania poslali na hosťovanie do konca sezóny do Tatrana Prešov aj stredopoliara Jána Hatoka, naopak, hosťovanie sa skončilo stopérovi Jurajovi Kucovi, ktorý sa vracia do Bardejova. O zmenách v kádroch informujú druholigisti zo Zemplína na svojich facebookových stránkach.



Uverejnené: 28.01.2022 08:55:57 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.