files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Slavoj Trebišov s prvou porážkou, káder sa formuje za pochodu

Tri týždne náročnej zimnej zaberačky majú za sebou futbalisti druholigového Slavoja Trebišov. Tí začali so zimnou prípravou už v pondelok tretieho januára. Dosiaľ odohrali dva zápasy. V prvom zdolali lídra tretej ligy Východ Spišskú Novú Ves hladko 4:0, v druhom prehrali tesne na pôde fortunaligových Michaloviec 2:3.

Trebišovčania neboli ďaleko od toho, aby v sobotu prekvapili a favoritovi zobrali radosť z víťazstva. Michalovčania síce dvakrát viedli, Roland Černák s Lukášom Šimkom ale dokázali zrovnať stav. Domáci rozhodli o svojej výhre až sedem minút pred koncom po presnej hlavičke Michala Ranka. „Pohybovo to nebolo z našej strany zlé, po futbalovej stránke mi ale chýbala kompaktnosť, či futbalovosť v hre jeden proti jednému. Mali sme aj dobré situácie. Mrzí ma, že sme sa natrápili na vyrovnanie a hneď na to dostaneme gól na 2:3. Na druhej strane chápem, že je to na chlapcov veľa. Je to príprava, v ktorej ladíme formu na začiatok jarnej časti,“ povedal po zápase v Michalovciach trénera Slavoja Ondrej Desiatnik.

Ten je s prebiehajúcimi troma týždňami spokojný. „Ako som povedal, na chlapcov toho bolo dosť. Problém mali s tým, že nemohli chodiť do posilňovní, ktoré boli zatvorené. Majú trošku ťažšie nohy, no stále sme len v prípravnej fáze, takže by to malo byť v poriadku,“ podotýka Desiatnik, ktorého káder vystužili dve zaujímavé mená. V strede poľa bude na jar hrávať Španiel Casado, ktorý prišiel na hosťovanie práve z Michaloviec, no a do útoku prišiel odchovanec futbalu z Trebišova Roland Černák. Niekdajší obrovský talent slovenského futbalu na jeseň pôsobil v taktiež druholigovom Humennom. „Po futbalovej stránke sú na tom dobre. Problémom môže byť fyzická stránka. Určite by ale mali byť obaja prínosom. Na skúške máme aj ďalších hráčov. Uvidíme, či ostanú, alebo sa s nimi rozlúčime,“ pokračuje k zloženiu kádra Desiatnik.

Definitívne zloženie kádra Slavoja by sme mali poznať možno až pred začiatkom jarnej časti. „Stále ho formujeme za pochodu. Ako som povedal, stále sú tu nejakí hráči na skúške, nejakí ešte prídu. Osobne by som rád v kádri ešte niekoho privítal, uvidíme, čo bude k dispozícii,“ dodáva Ondrej Desiatnik. My dodajme, že v kádri po jeseni desiateho tímu druhej najvyššej súťaže skončil brazílsky legionár Lopez Da Silva Junior a taktiež český obranca Vojtěch Jelínek. Trebišovčania tento týždeň odohrajú dva prípravné zápasy. V stredu sa v Poprade stretnú s Liptovským Mikulášom a cez víkend ich čaká konfrontácia s béčkom Žiliny.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 24.01.2022 12:50:32 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.