files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hokejový sviatok v Trebišove preložený na 25. marca

Trebišov predsa zažije hokejový sviatok! V piatok štrnásteho januára sa v niekdajšej hokejovej bašte Zemplína, ktorá sa pomaly zdvíha z popola, mala uskutočniť hokejová exhibícia tímu HC Olymp zloženého z viacerých zlatých olympijských medailistov, či držiteľov Stanleyho pohára s domácim HK STELL TEAMOM. Ten by doplnili bývalé hviezdy slovenského hokeja. Duel bol kvôli opatreniam so šíriacim sa koronavírusom preložený a už poznáme aj jeho termín. Bude to piatok 25. marec.

 

„V prvom rade nás mrzí, že sa tento piatok hrať nebude. Na druhej strane, je situácia aká je. Po dohode s predstaviteľmi klubu sme to presunuli na marec a možno to bude aj lepšie, keďže v tomto čase bude obsadenie nášho tímu ešte kvalitnejšie,“ povedal Martin Dejdar, zakladateľ tímu HC Olymp.

Tím vznikol na základe seriálu

Hokejový tím HC Olymp vznikol na základe televízneho seriálu Poslední sezóna, kde sa v úlohe Jana Krolla predstavil známy český herec Martin Dejdar. Ten sa do role hokejistu tak vžil, že si už nedokáže svoj život bez tohto športu predstaviť a rozhodol sa tak vytvoriť tento tím. V ňom účinkujú aj viacerí olympijskí víťazi z Nagana. Obranné rady vystužuje Dominik Hašek, v tíme hosťujú aj ďalšie hokejové hviezdy ako Jiří Šlégr, či Patrik Eliáš. K dispozícii je napríklad aj Aleš Valenta, ktorý získal zlatú medailu na olympiáde v Salt Lake City (2002) v akrobatickom lyžovaní. V súčasnosti pôsobí ako moderátor. Duel Dejdarovho tímu a niekdajších hviezd slovenského hokeja sa bude niesť v charitatívnom tóne. Jeho výťažok poputuje na dobročinné účely. Mená účastníkov zápasu sa budú postupne zverejňovať.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 12.01.2022 12:51:22 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.