files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bokroš po prvom góle v Michalovciach: „Mohlo byť ich aj viac...“

Svoj prvý gól v drese HK Dukla Ingema Michalovce zaknihoval v nedeľňajšom päťdesiatom kole Tipos Extraligy obranca Tomáš Bokroš. Gól skúseného 32-ročného zadáka bol o to cennejší, že ním naštartoval svoj tím za výhrou 3:1 v Spišskej Novej Vsi, keď odpovedal na úvodný presný zásah domáceho Andrasa Straucha. Stalo sa tak v jeho 31 zápase v drese s líškou na hrudi. Michalovčanom pomohol zostať na víťaznej vlne, keď aktuálne ťahajú sériu štyroch víťazstiev v rade.

Tú Zemplínčania odštartovali po sérii ôsmych prehier v rade v predposledný deň roka 2021 doma so Spišskou Novou Vsou, ktorú zdolali 4:2. Následne vynulovali Prešov (6:0) a hneď na to prišli dve víťazstvá 3:1, doma s Košicami a práve v Spišskej Novej Vsi. „Raz sme tu negatívnu sériu museli zlomiť,“ rozhovoril sa michalovský obranca, ktorý prišiel na Zemplín pred sezónou z inej Dukly, trenčianskej. „Sme všetci radi, že teraz sa vezieme na inej vlne, víťaznej. Samozrejme keď prehrávate, zameriavate sa viac na detaily a vlastnú hru. Všetko zlé je aj na niečo dobré. Možno sme si povedali aj nejaké veci, ktoré pomohli. Je to jednoducho proces. V decembri sme prehrávali, teraz, všetci veríme, že budeme vyhrávať.“

Chvíľa syna bývalého reprezentačného trénera a v súčasnosti lodivoda Prešova Ernesta prišla na Spiši v jedenástej minúte, keď presnou bombou odpovedal na úvodný presný zásah Spišiakov. Na jeho gól v druhej časti nadviazal Keränen a v samom závere strelou do prázdnej bránky aj kapitán Suja. „Klamal, by som, keby som povedal, že ma gól nepotešil. Bol dokonca pri víťaznom zápase, no mohlo byť ich aj viac. Teraz ma teší tento,“ poznamenáva obranca, ktorý vlani a predvlani v drese Trenčína skóroval v sezóne trikrát. Za svojim štandardom tak zaostáva. „Verím, že som ešte nepovedal posledné slovo a moje chvíle ešte prídu,“ smeje sa na záver Tomáš Bokroš.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 11.01.2022 12:59:18 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.