files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská mizéria pokračuje. Dukla prehrala piaty zápas v rade

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce nezastavili negatívnu sériu porážok. V súboji 26. kola Tipos Extraligy podľahli na domácom ľade Zvolenu 0:2 a bola to už ich piata prehra v rade. Teraz nastáva v najvyššej hokejovej súťaži reprezentačná prestávka. Po nej Michalovčania privítajú v pondelok 22. decembra Nitru.

Zatiaľ, čo Michalovčania sa museli v zápase zaobísť bez svojho zraneného kapitána Vladimíra Mihálika, hostia pricestovali na Zemplín bez šiestich hráčov, čomu prispôsobili aj taktiku. Hrali umne v defenzíve a vyrážali do rýchlych kontier. Aj preto sa Michalovčania nevedeli dostávať do čistých šancí. Tie prišli až v presilovke, keď hrali Zvolenčania chvíľu šiesti. Zo skrumáže, kedy puk skákal aj po bránkovej čiare, ale nič nevyťažili. Prišiel za to v druhej polovici prvej tretiny trest. V pätnástej minúte Hraško nahadzoval puk na bránku a Stupka ho doklepol za chrbát bezmocného Williamsa.

Aj v druhej tretine sa hral podobný hokej. Domáci búšili, Zvolenčania umne bránili. V prvých sekundách sa ale viac hralo pred michalovskou bránkou. Všetko to vyvrcholilo presilovkou po faule Erkinjunttiho, kedy mohli paradoxne inkasovať. Suja parádne vysunul Cameranesiho, ktorý ale mieril len do ramena Robina Rahma. Po skončení presilovky sa dostali k slovu aj Michalovčania. Vyrovnanie mal na hokejke Dávid Buc, ktorý ale nepremenil nájazd na Rahma a za nepremenené šance prišiel ďalší zvolenský trest. Tomáš Torok ešte mieril v 35. minúte do žŕdky, odrazený puk sa ale dostal k Jurajovi Mikušovi a ten zvýšil na 2:0. Hostia mohli definitívne zobrať opraty zápasu do ruky v následnej presilovke. Po strele Hraška ale zvonila iba michalovská žŕdka.

Michalovská mizéria vyvrcholila v tretej tretine. Domáci síce opäť mali viac z hry, Zvolenčania ich však umnou defenzívou nepustili do gólových šancí a čo aj preniklo, pochytal spoľahlivý Robin Rahm. Naopak, hostia mohli zvýšiť svoj náskok. V prečíslení dvoch na jedného mieril ale Juraj Mikuš len do masky Williamsa. S pribúdajúcimi minútami sa michalovská snaha stupňovala, stále to však bolo v koncovke jalové a bolo to tak až do záverečných sekúnd zápasu. V ňom napokon hostia zaslúžene triumfovali 2:0 a ešte viac tak prehĺbili michalovskú krízu, ktorá narástla už na päť duelov bez víťazstva.

HK Dukla Ingema Michalovce - HKM Zvolen 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Góly: 15. Stupka (Hraško, Chlepčok), 35. J. Mikúš (Torok, Kupka)
Vylúčení: 2:1. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Hronský, T. Orolín - Stanzel, Šoltés. Bez divákov:
HK DUKLA INGEMA: Williams - Macejko, Bokroš, Bača, Mudrák, A. Stripai, Pavlin, Gajdoš - Keränen, Cameranesi, Žitný - Erkinjuntti, Suja, Regenda - Kukuča, Buc, Galamboš - Chalupa, Lačný, Mašlonka - Hajnik.
HKM: Rahm - Kotvan, Meliško, Hraško, Roy, Andersons, Kubka, Barcík - Zuzin, Viedenský, Petráš - Leskinen, Krieger, Saracino - Stupka, Mikúš, Torok - Csányi, Marcinek, Chlepčok - Gubančok.



Uverejnené: 12.12.2021 21:56:02
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.