files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Švajčiarsky pohár opäť s Mudrákom a Regendom

Generálny manažér slovenskej hokejovej reprezentácie Miroslav Šatan spolu s asistentom Otom Haščákom a hlavným trénerom Craigom Ramsaym nominovali na blížiaci sa Švajčiarsky pohár 22 hráčov. Medzi nimi aj dvojicu hráčov HK Dukla Ingema Michalovce, obrancu Dávida Mudráka a útočníka Pavla Regendu, ktorí si zahrali aj v novembri na Nemeckom pohári. V realizačnom tíme je aj kustód Marek Jenčík.

Tradičné predvianočné podujatie je na programe 16. a 17. decembra. Na podujatí Natur Energie Challenge 2021 vo Vispe sa okrem domácich Švajčiarov a Slovákov mali predstaviť aj Lotyši a Olympijský výber Ruska. Vzhľadom na nepriaznivú pandemickú situáciu a cestovné obmedzenia však definitívny zoznam účastníkov potvrdí Švajčiarska hokejová federácia v najbližších dňoch.

Nominácia SR A na VT v Bratislave a Švajčiarsky pohár 2021 vo Vispe (13.-18. decembra):
Brankári: Patrik Rybár (Dinamo Minsk), Matej Tomek (HC Kometa Brno).
Obrancovia: Martin Bučko (HC Motor České Budějovice), Daniel Gachulinec (HC Slovan Bratislava), Martin Gernát (HC Lausanne), Andrej Golian (HC Slovan Bratislava), Mário Grman (HKP Hämmeenlina), Michal Ivan (Bílí Tygři Liberec), Martin Marinčin (HC Oceláři Třinec), Dávid Mudrák (HK Dukla Ingema Michalovce).
Útočníci: Dávid Bondra (HK Poprad), Marko Daňo (HC Oceláři Třinec), Dávid Gríger (HC Bílí Tygři Liberec), Adrián Holešinský (HK Nitra), Libor Hudáček (HC Lugano), Miloš Kelemen (BK Mladá Boleslav), Adam Liška (Severstaľ Čerepovec), Jakub Minárik (HK Dukla Trenčín), Miroslav Mucha (Lake Superior University), Pavol Regenda (HK Dukla Ingema Michalovce), Miloš Roman (HC Oceláři Třinec), Juraj Šiška (HC Nové Zámky).  



Uverejnené: 30.11.2021 14:06:10 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.