files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hráčska výmena v Dukle. Ján Ťavoda do Prešova, prichádza Matej Bača

Káder aktuálne tretieho tímu Tipos extraligy HK Dukla Ingema Michalovce sa opäť mení. Odchádza z neho kremenitý obranca Ján Ťavoda, ktorý bol vymenený do ďalšieho extraligistu HC Grotto Prešov. V rámci výmeny putuje do Michaloviec ďalší tvrdý muž, obranca Matej Bača. O výmene medzi dvoma extraligistami píše oficiálny facebook, ako aj stránka vlani bronzového extraligistu.

Ján Ťavoda prišiel do Michaloviec v januári 2019 v rámci výmeny z Popradu, keď pod Tatry putoval Mike Dalhuissen. Za Michalovce odohral 31-ročný bek 88 duelov, v ktorých zaznamenal jeden gól a osem asistencií. V tejto sezóne hral v sedemnástich dueloch bez bodového zápisu. V minulosti pôsobil okrem materského Zvolena a Popradu aj v Detve, Žiline, Banskej Bystrici či kazašskom Gornyak Rudny. O päť rokov mladší Matej Bača doteraz v rámci extraligy hrával iba v materskom Liptovskom Mikuláši, Detve a od novej sezóny v Prešove, kde prišiel v lete v rámci prepojenia klubov. V minulosti hrával jednu sezónu aj vo Fínsku, jednu si zahral v tíme Bratislava Capitals, ktorý vtedy účinkoval v prvej lige. V tejto sezóne za Prešov odohral štrnásť duelov, v ktorých zaznamenal dva góly a jednu asistenciu. Paradoxne, oba góly zaknihoval proti svojmu novému klubu, keď sa podieľal na výhre 4:1.

V kádri sa udiali aj ďalšie zmeny. Ako informuje oficiálny facebook a stránka klubu, v kádri už nebudú figurovať ani útočníci Patrik Oško a Jozef Tibenský. Patrik Oško kvôli zraneniu neodohral ani jeden duel, Jozef Tibenský odohral dvanásť duelov, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu. 

PETER BRENDZA



Uverejnené: 29.11.2021 16:19:20 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.