files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Thermalpark rozširuje svoje portfólium. Otvoriť chcú hneď ako to bude možné

Odkedy sú Michalovce v rámci covid automatu v čiernej farbe, v okrese nesmie byť otvorený okrem reštaurácii či kaviarni aj Thermalpark. Ten takisto dopláca na to, že v okrese zúri korovnavírus a taktiež aj na slabšiu zaočkovanosť. Predstavitelia spoločnosti veria, že budú môcť otvoriť čím skôr a okrem zveľaďovania Thermalparku vyzývajú aj na očkovanie.

„Bez návštevníkov je to pre nás veľmi smutný čas,“ rozhovoril sa  zriaďovateľ celého Thermalparku Miroslav Kozma. „Sme nastavení poskytovať perfektné služby. Aj napriek všetkému nezaháľame. Realizujeme práce, ktoré by bolo ťažké realizovať, keby bol Thermalpark otvorený. Som presvedčený, že zákazník sa má v prípade, že sa otvorí, na čo tešiť. Geotermálnu vodu využívame len na ohrev objektu. Zemný plyn na kúrenie tak vôbec nevyužívame. Malé bazény a výrivky sme vypustili, naopak, veľké bazény ostali naplnené vodou. Vodu pravidelne udržiavame v plnom stave. Je to spôsobené tým, že by nám trvalo čas, keby sme to opäť museli naplniť a my chceme otvoriť čím skôr ako to bude možné. Aj preto apelujem na všetkých ľudí, hlavne na tých nad 50 rokov, aby sa dali zaočkovať. Apelujem aj na mladých, aby presvedčili svojich rodičov, že pomôžu všetkým. Potrebujeme niečo viac ako dvetisíc ľudí, aby sme odišli z čiernej fázy covid automatu. Musíme teda zabrať všetci. Pre tých, čo tak urobia, pripravujeme benefity, o ktorých budeme zákazníkov včas informovať,“ pokračuje Miroslav Kozma.

Nová fínska sauna

Zriaďovateľ Thermalparku prezradil viac o rozšírení služieb. „Rozširujeme tie služby, o ktoré je najväčší záujem. Rozširujeme wellness o veľkú fínsku saunu s panoramatickým vzhľadom na Vihorlat. V nej budeme robiť obľúbené saunové ceremoniály. Tiež sme vytvorili nové priestory SPA zóny. V úplne nových masážnych miestnostiach budeme ponúkať nové relaxačné kúpele v nových kadiach. V nich môže záujemca okúsiť silu vihorlatského vulkánu. Sú to kúpele v geotermálnej vode. Podobať sa to bude na kúpele v Sobranciach.“ Ako je známe, pobyt v Thermalparku výrazne pomáha tým, čo koronavírus prekonali. „Pobyt v našom Thermalparku je všeobecne zameraný pre tých, čo covid prekonali. Kombinácia termálnej vody, ktorá je známa svojimi protizápalovými účinkami a postupne pôsobí na pokožku, či svaly s wellnessovou saunou, je ideálna po ťažkých, ale aj ľahkých covidových syndrómoch. To nám potvrdil nie jeden zákazník nášho Thermalparku,“ podotýka Miroslav Kozma, ktorý verí, že v prípade znovuotvorenia ich zariadenia sa v ňom budú rekreovať aj viacerí z tých, ktorí koronavírus prekonali.

Platnosť poukazov predĺžia

Viacerí z návštevníkov Thermalparku sa pýtajú, či sa bude predlžovať platnosť poukazov na návštevu. Miroslav Kozma prikyvuje, že áno. „Tak ako minulý rok. Aj teraz sa platnosť poukazu automaticky predlžuje o dĺžku, kedy bol Thermalpark pre verejnosť zatvorený.“



Uverejnené: 18.11.2021 19:52:20 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.