files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V MFK Zemplín pracujú na 110 výročí futbalu v meste

Futbalový MFK Zemplín prináša v rámci marketingu opäť ďalšie novinky. Po novovytvorenej Fann zóne, novej stránke klubu, perimetroch, ktoré počas zápasov zvýrazňujú partnerov klubu, sa tentoraz zameral aj na mládež. Pre mladých hráčov klubu pripravil atraktívnu akciu Hráč mesiaca. V hre je aj exkluzívny súper v rámci prípravy klubu a 110 výročia futbalu v meste.

Motivácia mládežníkom

V klube samozrejme myslia aj na mládež. Aj preto sa rozhodli spolu s mládežníckymi trénermi vyhlásiť Hráča mesiaca. „Mala by to byť motivácia pre chlapcov. Pôjde nielen o športovú časť, ale je to zamerané aj na tréningovú dochádzku, správanie sa hráča a takisto aj na jeho študijné výsledky. Ide nám totiž o to, aby chlapci reprezentovali klub vo všetkom, teda nielen vo výkonoch na ihrisku. Chceme našich hráčov učiť prvky profesionality už v mládeži," zdôraznil marketingový šéf klubu Július Kmec. Prvým hráčom mesiaca sa stal Jakub Koščo, ktorý je hráčom U14. „Ako odmenu dostane možnosť zatrénovať si s prvým tímom. Určite to bude motivácia aj pre ostatných hráčov mládeže, aby sa tam raz ocitli aj oni," pokračuje Július Kmec.

Znovuotvorenie Siene slávy

V roku 2012 teda v čase, kedy klub oslavoval storočnicu, bola slávnostne otvorená aj Sieň slávy michalovského futbalu. Po nutných rekonštrukciách štadióna sa však dostala do úzadia. V klube to chcú zmeniť. „Súvisí to so 110 výročím klubu. Od začiatku budúceho roka by sme radi vzdali hold legendám klubu, či už hráčom, ale aj trénerom, alebo funkcionárom, ktorí za 110 rokov niečo klubu aj odovzdali. Máme nejakú históriu, ktorou sa môžeme pýšiť. Aj preto chceme Sieň slávy znova otvoriť a vynoviť," podotýka Július Kmec.

K významnému výročiu má klub pripravené aj ďalšie novinky. Jeho predstavitelia chcú rozbehnúť Zemplínsky pohár mužov. Myšlienka je taká, že sa na ňom zúčastní viacero tímov zo Zemplína. Hrať by sa mala aj kvalifikácia a pohár by mal vyvrcholiť záverečným turnajom na hlavnom ihrisku. „Určite oslovíme čo najviac obcí a miest zo Zemplína. Chceme tento pohár prezentovať a chceme takisto aj to, aby sa na ňom zúčastnilo čo najviac tímov," podotýka marketingový šéf MFK Zemplín. V hre je aj atraktívny prípravný duel s tímom z Britských ostrovov. „Keďže v súčasnosti vrcholia rokovania s klubom, nechcem jeho meno ešte prezrádzať. Je ale dosť možné, že toto družstvo privítame na prelome júna a júla na našom štadióne. Mala by to byť oslavu futbalu, pretože tento tím na Slovensko často nechodí," zdôrazňuje Július Kmec, ktorý aktuálne rokuje o prípravnom sústredení dvoch popredných českých tímov v Michalovciach.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 11.11.2021 12:33:18 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.