files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín vyliaty zo Slovnaft Cupu

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v dohrávanom zápase štvrtého kola Slovnaft Cupu na pôde druholigového Komárna 1:2 a vypadli tak z boja o najstaršiu klubovú trofej na Slovensku. Jediný gól Zemplínčanov zaknihoval v 71. minúte Filip Vaško. Michalovčania sa tak môžu sústrediť na záver jesennej časti. Budúcu nedeľu po reprezentačnej pauze privítajú o 17.00 hod. na svojom trávniku obhajcu prvenstva a aktuálneho lídra Fortuna ligy ŠK Slovan Bratislava.

Dohrávaný súboj štvrtého kola pohára začali lepšie domáci, ktorí sa v piatej minúte mohli ujať vedenia. Gábor Tóth sa predral cez michalovskú obranu, zoči-voči Szározovi mieril iba do brankára Zemplína. Podobne sa do pokutového územia predieral aj hosťujúci Kvocera, po páde si ale penaltu nevykoledoval. Následne sa hra odvíjala medzi šestnástkami. Ani jeden tím si nevypracoval čistú gólovú šancu. Nič na bezgólovom stave nezmenila ani strela Gyorgiho, ktorá síce napla sieť, no len bočnú...

Do druhého polčasu urobili tréneri po jednej zmene, ktoré viac pomohli domácim. V 51. minúte si Gábor Tóth nabehol na strieľaný center a hlavou otvoril skóre. Michalovčania sa po inkasovanom góle síce vzchopili a mali hru vo svojich rukách, nedokázali sa ale dostať do šancí. Zmenilo sa to v 71. minúte, kedy po rohovom kope Mendeza pristavil Ranko loptu Vaškovi a ten exportnou delovkou vyrovnal na 1:1. V 75. minúte sa do hosťujúcej šestnástky predral Šimon Šmehyl, ktorého fauloval Casado a hlavný arbiter nariadil pokutový kop, z ktorého sa nemýlil Arthuer Gyorgyi. Michalovčania sa síce ešte snažili vyrovnať, do gólovej šance sa už ale nedostali a v Slovnaft Cupe tak končia.

KFC Komárno - MFK Zemplín Michalovce 2:1 (0:0)
Góly: 51. Tóth, 76. Györgyi (pen.) – 71. Vaško.
Žlté karty: 12. Szetei, 65. Adayilo, 90. Chmiel - 47. Casado.
Rozhodovali: Somoláni - Štofik, Rozsbeck.
Divákov: 562.
KFC: Chmiel – Adayilo, Saláta, Špak, Horodník, Domonkos (46. P. Varga), Šimko, Ganbold, Györgyi, Szetei (66. Abrahám), Tóth (66. Šmehyl).
MFK ZEMPLÍN: Száraz - M. Kolesár, Vaško, Ranko, Mendez - Kvocera (80. Šuľa), Ošima (89. Adekuoroye), Casado, Peňa - Záhradník (63. Kanu), Gallego (46. Magda).



Uverejnené: 10.11.2021 16:08:17 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.