files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tretia porážka MFK Zemplín v rade, v Trenčíne prehral 2:4

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce utrpeli tretiu porážku v rade, keď v zápase trinásteho kola Fortuna ligy prehrali na ihrisku AS Trenčín hladko 2:4. O góly v sieti AS sa postarali Matej Trusa a Brian Peňa. Zverenci trénera Miroslava Nemca budú najbližšie v hre už túto stredu, kedy ich čaká duel štvrtého kola Slovnaft Cupu.

Michalovský tréner Miroslav Nemec vynechal zo základnej zostavy až štyroch hráčov, ktorých použil v minulom nepodarenom domácom zápase s Pohroním. Jeho tímu to ale nepomohlo. Michalovčania síce začali aktívnejšie, domáci ich však trestali po obrovskej efektivite. V pätnástej minúte zahral Daniel Magda v pokutom území rukou a po odobrení „varom“ nariadil hlavný arbiter Kralovič pokutový kop. Ten Jakub Kadák bezpečne premenil. Hostia sa síce snažili odpovedať, opäť im ale chýbala finálna fáza, či už prihrávke, alebo v koncovke. V 24. minúte domáci podnikli rýchlu kontru, po ktorej si Vaško zrazil loptu do siete a Trenčania tak premenili aj svoj druhý pobyt v pokutovom území gólom. Michalovčanom dva góly v ich sieti zobrali energiu. Strieľanými centrami to skúšali Mendéz s Popovitsom, ani jeden ale neuspel. Domáci podnikli v 42. minúte ďalšiu kontru, Azanga sa ale tentoraz uponáhľal a Zemplínčania zrazili loptu na rohový kop. Michalovský brankár Kožuchar bol v permanencii aj krátko pred koncom, keď vyrazil priamy kop Kadáka.

Do druhého polčasu poslal tréner Miroslav Nemec do hry Igora Žofčáka a Španiela Peňu. Hneď v prvej minúte ale domáci zahrali rohový kop, po ktorom sa lopta dostala k Hollému a ten upravil už na 3:0. V 49. minúte zahrávali rohový kop aj Michalovčania a po Žofčákovom centri skóroval aj Matej Trusa. Michalovský útočník mohol o desať minút streliť dokonca kontaktný gól, po narážačke s Marcinom sa výborne uvoľnil, jeho strela ale bola veľmi nepresná. O šesť minút neskôr mohol skórovať aj Igor Žofčák, Pires ale jeho strelu zblokoval na rohový kop. V 68. minúte po Žofčákovom centri opäť horelo v trenčianskom pokutovom území, obrancovia lopta odvrátili pred bránkovou čiarou. O štyri minúty neskôr pálil Matúš Marcin, obrana zrazila loptu na rohový kop. V 73. minúte už Michalovčania znížili, keď sa presadil striedajúci Peňa. Trenčania ihneď zapli na vyššie obrátky, Azango neprepálil Vaška na bránkovej čiare. Vyrovnanie mohlo prísť v 77. minúte, kedy sa Ošimovu loptu podbehol Kukučka, Matúš Marcin ale mieril len do bočnej siete. Päť minút pred koncom bolo rozhodnuté. Azango sa dostal k lopte na hranici šestnástky a prepálil Kožuchara (4:2). V samom závere mohol ešte Žofčák skorigovať, z ideálnej šance ale mieril tesne vedľa.

AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 4:2 (2:0)
Góly: 17. Kadák (pok. kop), 24. Vaško (vlastný), 46. Hollý, 85. Azango – 49. Trusa, 73. Peňa
Žlté karty: 55. Pires, 81. Zubairu - 61. Mendez
Rozhodovali: Kráľovič – Pozor, Jekkel.
Divákov: 483.
AS:  Kukučka – Slávik, Pires, Pirinen, Kozlovský – Kadák (89. Stojsavljevič), Lavrinčík, Hollý (79. Zubairu) – Kmeť (79. Ghali), Letenay (64. Kupusović), Azango.
MFK ZEMPLÍN: Kožuchar – Mendez, Ranko, Vaško – Magda, Begala (88. Záhradník), Artabe (46. Peña), Oshima – Marcin, Trusa (88. Kvocera), Popovits (46. Žofčák).



Uverejnené: 05.11.2021 19:06:00 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.