files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

S novým názvom, exkluzívnou posilou, za šiestym víťazstvom

Trebišovský mužský hokej v týchto dňoch prechádza ďalšími pozitívnymi zmenami. Tie sa týkajú názvu klubu, do ktorého vstúpil nový silný partner, ako aj hráčskeho kádra, v ktorom bude mať tréner Richard Šechný už v sobotňajšom zápase šiesteho kola druhej ligy Východ proti Sabinovu ďalšiu exkluzívnu posilu.

Vstupom nového partnera sa mení aj názov klubu. Ten bude po novom HK STEEL TEAM Trebišov. Podrobnosti prinesie klub v najbližších dňoch. Okrem tejto dôležitej informácii je novinkou aj ďalšia exkluzívna posila do hráčskeho kádra a tou je obranca Tomáš Slovák. V sobotňajšom dueli šiesteho kola proti Sabinovu by nemal chýbať v zostave lídra II. ligy skupina Východ. Tridsaťosemročný obranca pôsobil v šiestich najvyšších súťažiach, keď si zahral elitnú ligu na Slovensku, Česku, Nemecku, Fínsku, Švédsku a dokonca si zahral aj v prestížnej KHL.

Na svojom konte má jeden titul s Košicami a takisto aj český s Plzňou. V sezóne 2002/03 sa stal v drese Kelowna Rockets aj víťazom prestížnej juniorskej WHL. Poslednú sezónu odohral v materských Košiciach, v ktorých v 50 dueloch zaznamenal jeden gól a štyri asistencie. V slovenskej extralige má na svojom konte za desať sezón 250 duelov, v KHL zase odohral v drese Jekaterinburgu, či Dinama Minsk 102 zápasov. Tomáš Slovák by mal hrať už v sobotu v zápase šiesteho kola proti Sabinovu (začiatok o 17.30 hod.). Mimochodom, bude to zrejme na nejakú dobu posledný zápas s divákmi, keďže od budúceho týždňa spadne Trebišov takisto do čiernej farby covid automatu. 

PETER BRENDZA



Uverejnené: 05.11.2021 11:00:27 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.