files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Repríza semifinálovej série v prospech Michalovčanov

Aj keď žiaden z michalovských tímov sa cez víkend doma nepredstavil, michalovský športový fanúšik sa v nedeľu poobede rozhodne nenudil. Veď na televíznej obrazovke si mohol pozrieť tak zápas futbalistov MFK Zemplín v Dunajskej Strede, ako aj súboj hokejistov Dukly Ingema v Poprade. Úspešnejší tentoraz boli hokejisti, ktorí v repríze lanského semifinále vrátili vypadnutie domácim „kamzíkom“, ktorých zdolali 3:2.

Michalovčania cestovali do Popradu po ťažkej piatkovej domácej prehre s posledným Prešovom, ktorému podľahli 1:4. Podobne ako po domácej prehre s Nitrou však vyslali fanúšikom najlepší odkaz. Tentoraz triumfom na ľade lanského finalistu. „Vždy je najlepšie, keď po takejto prehre vyhráte ďalší zápas a zlepšíte si tak náladu. Plnili sme to, na čom sme sa dohodli. Sme určite radi za toto víťazstvo, hlavne po piatkovej domácej prehre,“ zdôraznil strelec prvého michalovského gólu Roman Žitný. Ďalšie dva pridal fínsky kanonier Janne Keränen. „Celkovo to bol náročný zápas,“ pokračuje Roman Žitný a k nedeľnej výhre pod Tatrami dodáva. „Poprad opäť postavil kvalitné mužstvo Jazdilo sa hore-dole. V prvej tretine sme si vypracovali dvojgólový náskok, súper ale vyrovnal. Je však dobré, že sme sa opäť zdvihli, strelili ďalší gól a domov si tak odniesli tri cenné body.“

Michalovčania si opäť pomohli presilovkami. V nich im to síce v úvode sezóny a ani v príprave nešlo, aktuálne im však patrí prvé miesto v ich premieňaní. „Teraz sme využili dve, takže je s tým spokojnosť. Sme radi, že sa nám v presilovkách darí. Venujeme sa im na tréningoch a všetci, že v tom budeme pokračovať,“ dodáva na záver Roman Žitný.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 26.10.2021 14:49:14 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.