files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Remíza MFK Zemplín v Senici

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v stretnutí jedenásteho kola na pôde FK Senica 1:1 a síce ukončili svoju sériu troch víťazstiev, na druhej strane natiahli sériu bez prehry na štyri zápasy. Ich jediný gól strelil v prvom polčase Matúš Marcin. Za stavu 0:1 nepremenil pokutový kop Matej Trusa, za čo Michalovčanov potrestal vyrovnaním Mashike Sukisa. Zverenci trénera Miroslava Nemca sa na pôde súpera predstavia aj budúci víkend, keď budú hrať v Dunajskej Strede. 

V prvom polčase zápasu medzi tímami, ktoré ťahali rozdielne série posledných troch duelov, sa hralo prevažne medzi oboma šestnástkami. Tréner hostí Miroslav Nemec vyrukoval v základnej zostave po prvýkrát v sezóne s útočníkom Matúšom Marcinom a bol to práve on, kto hneď v úvodných sekundách mohol skórovať, jeho málo razantnú strelu však skryl Ravas do svojich rukavíc. Po ňom nebezpečne pálil aj Ošima, na druhej strane minul tesne michalovskú bránu Filip Oršula. To bolo na dlhší čas zo zaujímavých momentov všetko. Až v 23. minúte unikol po ľavej strane domácej obrany Magda, posunul loptu Trusovi, ktorý parádne našiel Marcina, jeho strelu ale opäť zneškodnil Ravas. Potom pohrozili aj domáci. Najskôr nepresným priamym kopom Oršulu a potom aj jeho strelou, ktorú boxoval do bezpečia Száraz. V 35. minúte prišlo opäť na spoluprácu Trusa – Marcin, ktorá už skončila gólom v senickej sieti. Reprezentant do 21 rokov Trusa prenikol až do súperovej obrany, posunul loptu Marcinovi a ten otvoril skóre duelu.

Domáci sa v úvode druhého polčasu opticky tlačili viac k michalovskej šestnástke, Zemplínčania ale v pohode bránili tesný výsledok. Zamerali sa na rýchle kontry. V 55. minúte vysunul Žofčák Matúša Marcina, ktorý sa rútil sám na bránu, Šembera ho zastavil nedovolene v pokutovom území a hlavný arbiter nariadil pokutový kop. Loptu si zobral Matej Trusa, ktorého strelu ale Ravas vyrazil. V 67. minúte sa brankár Senice vyznamenal opäť, keď vyrazil priamy kop Igora Žofčáka na rohový kop. V 74. minúte prišiel trest za nepremenené šance. Egert sa prehnal michalovskou obranou, posunul loptu Jurdíkovi, ktorý opečiatkoval žrď, od nej sa odrazila k Sukisovi a ten ju poslal do siete. Ravas následne skrotil aj Kanuho priamy kop a Trusovu strelu. Päť minút pred koncom mieril Sukisa vedľa michalovskej brány. V samom závere po priťuknutí od Kvoceru mohol rozhodnúť ďalší striedajúci hráč Peňa, jeho strelu na opustenú bránu ale zrazil domáci kapitán Pavlík.

FK Senica - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (0:1)
Góly: 74. Mashike Sukisa - 35. Marcin.
Žlté karty: 56. Šembera - 24. Vaško, 45. Begala, 52. Ošima, 58. Artabe, 82. Ranko.
Červené karty: 90. Piroška - 90. Ošima.
Rozhodovali: Kišš - Ferenc, Hrmo.
Divákov:
FK: Ravas – Kučera (85. Svoboda), Pavlík, Gáč, Šumbera – Halabrín (85. Buchel), Egert, Duda (64. Piroška) – Twardek (64. Jurdík), Oršula (64. Maulana Vikri) – Mashike Sukisa.
MFK ZEMPLÍN: Száraz – Vaško, Artabe, Ranko – Magda, Žofčák (74. Kanu), Begala (74. Casado), Oshima, Mendez (86. Kvocera) – Marcin (82. Kotula), Trusa (82. Peňa).



Uverejnené: 16.10.2021 20:00:23 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.