files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Cenný bod Michalovčanov spod Čebraťa

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce získali v tejto sezóne prvý bod zo súperovho ihriska, keď v Ružomberku remizovali v rámci šiesteho kola Fortuna ligy 0:0. V najvyššej súťaži teraz nastáva prvá reprezentačná prestávka, po nej Michalovčania v sobotu jedenásteho septembra o 18.00 hod. privítajú trnavský Spartak.

Pod Čebraťom začali lepšie Michalovčania, ktorí hneď v prvej minúte pohrozili Žofčákovou strelou, obranu domácich ju ale zrazila do bezpečia. V siedmej minúte dal o sebe vedieť opäť michalovský kapitán hrajúci svoj 399 ligový duel. Žofčák v pokutovom území posunul loptu na Ošimu, ktorý pálil iba do dobre postaveného Krajčírika a ten vyrazil loptu na rohový kop. V pätnástej minúte urobil chybičku michalovský brankár Száraz, Gerec loptu hlavou do siete neupratal. V tomto momente sa začala prevaha domáceho tímu. V dvadsiatej minúte podnikli rýchlu akciu, Regáli našiel Kostadinova v pokutovom území, našťastie ale hostia zblokovali jeho strelu na rohový kop. Zemplínčania sa naďalej nevedeli dostať do hry, nevedeli podržať loptu a museli sa tak brániť. Domácu dominanciu mohol pretaviť na gól Kochan, jeho strelu Szaráz na dvakrát skrotil.

Ani v druhom dejstve sa obraz hry nezmenil. Michalovčania boli naďalej pod tlakom, rýchlo strácali lopty a nevedeli sa tak vpredu presadiť. Tréner Miroslav Nemec to riešil dvojnásobným striedaním po hodine hry, keď poslal do hry Popovitsa s Kanum. A práve striedajúci Popovits vyslal hneď na to druhú michalovskú loptu do priestoru brány, Krajčírik však jeho málo razantnú strelu bezpečne kryl. V 64. minúte urobil obrovský hrúbku Šuľa, ktorému zobral loptu Regáli, mieril však iba do vybiehajúceho Szaráza. Hneď na to Gerec už prekonal michalovského brankára, obrana ale loptu upratala do bezpečia. V 68. minúte vypichol loptu aj Kanu, posunul ju Popovitsovi, toho strelu zrazil Maslo. Festival nepremenených šancí pokračoval na opačnej strane, Madleňák hlavičkoval iba do náruče Száraza. Dvanásť minút pred koncom pohrozil krížnou nepresnou strelou hosťujúci kapitán Žofčák. V 82. minúte sa vrútil do domáceho pokutového územia striedajúci Kvocera, Krajčírik jeho strelu končekmi prstou vyrazil na žrď a rohový kop. No a keď super šancu nepremenil ani Popovits, ktorý sa tiež rútil sám na Krajčírika, duel skončil bezgólovou remízou.

MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce 0:0
Žltá karta: 35. Ošima
Rozhodovali: Dohál – Jekkel, Štofik
Divákov: 617.
MFK: Krajčírik – Fabiš, Maslo, Mojžiš, Madleňák – Luterán, Kochan (43. Takáč) – Regáli (68. Boďa), Brenkus (62. Dopater), Kostadinov (43. Tancík) – Gerec.
MFK ZEMPLÍN: Száraz – Vaško, Šuľa, Ranko – Kotula, Neofytidis, Begala, Mendez (80. Magda) – Žofčák (80. Kvocera), Trusa (57. Popovits), Ošima (57. Kanu).  



Uverejnené: 28.08.2021 19:55:27 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.