files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Miroslav Nemec: Chceme sa prezentovať inak!

Po vysokom víťazstve v prvom kole nad Dunajskou Stredou sa čakalo, ako naložia futbalisti MFK Zemplín Michalovce s prvým duelom na pôde súpera. Žiaľ, po prvom víťazstve prišla aj prvá prehra. Michalovčania v Žiari nad Hronom nezachytili hlavne úvod zápasu. Po dvoch góloch v prvej dvadsaťminútovke už mali hru pod kontrolou, súpera tlačili, no žiadny gól už nepadol a na strednom Slovensku prehrali 0:2.

Trénera Miroslava Nemca mrzí prehra o to viac, že na úvod svojich zverencov upozorňoval. „Neviem, čím to bolo, či zlou koncentráciou, alebo čím, ale absolútne nám nevyšiel. V úvode sme boli málo agresívni, boli sme málo dôrazní a chýbala nám aj sila na lopte. Mali sme so zápasom určité plány. Upozorňoval som na výborného Adlera, takisto aj na Lačného, no po ich aktivite sme dvakrát inkasovali. To ovplyvnilo zápas a tam treba hľadať príčiny našej prehry,“ poznamenal michalovský kormidelník, ktorého netešil ani fakt, že po dvoch inkasovaných góloch bolo jeho mužstvo jednoznačne lepším. „Vôbec ma to neteší! Išli sme do toho s nejakým zámerom. Chceli sme si ustrážiť prvú tretinu zápasu, no po dvadsiatich minútach sme prehrávali 0:2. Na jednej strane, možno v kútiku duše teší hra, ktorou sme sa potom prezentovali, ale z výsledku sme sklamaní. Chceme sa prezentovať inak,“ pokračuje Miroslav Nemec.

 

Už prvé dve kolá najvyššej Fortuna ligy ukázali vyrovnanosť celkov. Prišli už aj zaváhania favoritov, v prvom kole Dunajskej Stredy v Michalovciach, v druhom Trnavy v Senici. „Prvé dve kolá ukázali, že liga bude opäť nesmierne vyrovnaná. Aj preto nás mrzí nepodarený úvod v Žiari nad Hronom, ktorý nás stál body. Prvé kolá ukázali, že to bude vyrovnané a že sa nám každé zakopnutie, či nekoncentrácia môže vypomstiť. Máme nové mužstvo, ktoré sa stále zohráva, takisto máme nejaké ambície a ciele. V ďalších zápasoch musíme hrať inak, ako v sobotu v Žiari nad Hronom. Ako som totiž povedal, chceme sa prezentovať inak, podobne ako tomu bolo v prvom kole s Dunajskou Stredou,“ dodáva Miroslav Nemec. My len doplňme, že Michalovčania sa v najbližšom kole opäť predstavia doma, keď privítajú v sobotu od 18.00 hod. Trenčín.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 02.08.2021 10:04:58 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.