files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V michalovskej Dukle pokračuje aj Peter Galamboš

Tretiu sezónu po sebe bude dres michalovskej Dukly Ingema obliekať útočník Peter Galamboš. Ten je tak po Marekovi Mašlonkovi a Samuelovi Chalupovi služobne tretím najstarším hráčom v kádri trénera Tomeka Valtonena. O jeho zotrvaní v Michalovciach referuje web a facebook bronzového extraligistu.

Čerstvo tridsaťdvaročný stredný útočník prišiel do Michaloviec na začiatku ich extraligovej púte. Predtým hrával okrem materského Martina aj v Liberci, Banskej Bystrici, Českých Budejoviciach a Košiciach. Jedenásťkrát si na seba obliekol aj reprezentačný dres. V michalovskej Dukle nateraz odohral 101 zápasov, v ktorých zaznamenal 58 kanadských bodov za 26 gólov a 32 prihrávok.  „Za Petra Galamboša hovoria viac jeho akcie, ako on sám. Gali je veľký a spoľahlivý center, ktorý je celú svoju kariéru konzistentný v kanadskom bodovaní. Aj napriek tomu, že herným štýlom ide o klasického stredného útočníka, Galiho individuálne hokejové schopnosti ho predurčujú na skórovanie a vytváranie šancí pre svojich spoluhráčov,“ píše sa v tlačovej správe klubu.

Okrem neho v Dukle pokračujú aj obrancovia Vladimír Mihálik, Dávid Mudrák a Ján Ťavoda. V útoku sa tréner Valtonen opäť môže okrem Galamboša spoľahnúť aj na Mareka Mašlonku, Jakuba Suju, či Samuela Chalupu. K dispozícii sú aj odchovanci Lukáš Lačný a Dávid Hájnik. Michalovčania už predstavili aj deviatku nových hráčov. V tíme budú pôsobiť obrancovia Miroslav Macejko, Tomáš Bokroš a útočníci Andrej Kukuča, Jozef Tibenský, Marco Halama, Bruno Mráz, Roman Žitný. Dukla už predstavila aj dvoch legionárov, fínskeho útočníka Janneho Keränena a amerického centra Tonyho Cameranesiho.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 17.06.2021 10:30:25 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.