files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Desať reprezentantov v michalovskej mládeži

V týchto týždňoch sa uskutočnili viaceré kempy hokejových reprezentácií. Potešiteľné je, že v nich nechýbali ani hráči HK Mládež Michalovce, ktorí mali zastúpenie prakticky vo všetkých kategóriách, dokonca aj v seniorskej.

V nej tuho bojoval o nomináciu na majstrovstvá sveta v Rige stále iba 21-ročný Pavol Regenda. Rodák z neďalekého Hažína bol dokonca veľmi blízko k účasti, tá mu nakoniec ale tesne unikla. Jeho už spoluhráč z Dukly Dávid Hájnik bol zase v kempe reprezentácie do dvadsať rokov. Jeho rovesníci Adam Stripai a Jakub Ragan, ktorí už dostali šancu aj v Dukle, v nominácii tentoraz chýbali. Dávid Hájnik, ktorý figuruje vo finálnom draftovom renkingu Central Scouting NHL, strávil minulú sezónu v Poprade, v tej nasledujúcej už bude obliekať dres michalovskej Dukly Ingema.

Michalovce mali zastúpenie aj v ďalších reprezentáciách. V „osemnástke“ boli na zoznamovacom kempe Daniel Alexander Jenčko, Roman Novák a Viliam Kurilla. Spomenutá trojica sa zúčastnila aj kempu reprezentácii do sedemnásť rokov. Pridali sa k ním aj ďalší dvaja spoluhráči – Kamil Roháľ a Jozef Tomko. Pavol Prokopovič, Jozef Knapec a Lukáš Marcin sa zase zúčastnili kempu reprezentácie do šestnásť rokov.

V týchto dňoch uzavrela nový kontrakt aj odchovankyňa michalovského hokeja a slovenská reprezentantka Nicol Lucák Čupková. Tá sa opätovne dohodla na kontrakte s ruskou Agidel Ufa. Nicol v ruskej ženskej lige odohrala 181 zápasov a nazbierala 225 bodov za 101 gólov a 124 asistencií. Predstavila sa v zápasoch hviezd KHL a dvakrát vyhrala majstrovský titul. O všetkých týchto novinkách referuje web HK Mládež Michalovce. 



Uverejnené: 13.06.2021 13:59:38 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.