files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla s ďalšími dvoma posilami.„Líšky“ ulovili dvoch hráčov Trenčína

Hokejový klub HK Dukla Ingema Michalovce predstavil v piatok ďalších dvoch podpísaných hráčov. Ide o obrancu Tomáša Bokroša a útočníka Andreja Kukuču, ktorí v minulej sezóne pôsobili v Dukle Trenčín. Paradoxom je, že práve Michalovčania vystavili Trenčínu stopku vo vlaňajšom play-off. O ich príchode referuje web a takisto aj facebook bronzového extraligistu.

Čochvíľa 32-ročný skúsený obranca Tomáš Bokroš hrával posledné tri sezóny za materský Trenčín, kde bol vo vlaňajšej sezóne asistent kapitána. Okrem toho na Slovensku pôsobil aj v Žiline, Piešťanoch, či Zvolene. Seniorskú kariéru rozbiehal syn známeho trénera Ernesta v Čechách, konkrétne vo Vsetíne. Hrával aj za extraligové Pardubice. Okrem toho pôsobil aj vo švédskom Sodertjalle. V šiestich zápasoch si obliekol aj reprezentačný dres. „Pôsobenie v Michalovciach je pre mňa výzvou. Veľmi ma michalovská ponuka zaujala a takéto ponuky sa určite neodmietajú. Ako súper som si určite klub všímal. Michalovce vnímam ako veľmi ambiciózny klub a aj to bol jeden z dôvodov, že som prijal ich ponuku,“ poznamenal pre stránku Dukly Ingema 31-ročný bez deviatich centimetrov dvojmetrový bek.

Duklu za Duklu mení aj o desať rokov mladší útočník Andrej Kukuča. Ten na Slovensku doteraz pôsobil mimo Trenčína iba v prvoligovej Považskej Bystrici či Dubnici. Má však za sebou dvojročné pôsobenie za morom, konkrétne v tíme súťaže WHL Seattle Thunderbirds, kde nazbieral počas dvoch sezón v 122 zápasoch 114 kanadských bodov. „Samozrejme, že na túto štatistiku by som chcel nadviazať aj v Michalovciach. Duklu Michalovce beriem ako ambiciózny klub a aj preto som prijal jej ponuku,“ citovala stránku Dukly Ingema bývalého slovenského mládežníckeho reprezentanta.

 

Bronzový extraligista tak už predstavil rovnú sedmičku hráčov pre budúcu sezónu.  Aj v nej si budú obliekať dres Dukly Ingema kapitán Vladimír Mihálik, ako aj útočníci Pavol Regenda a Lukáš Lačný. Novicom v kádri je skúsený fínsky útočník Janne Keränen, ktorý má na svojom konte vyše 800 duelov v najvyššej súťaži svojej rodnej krajiny a takisto aj michalovský odchovanec Dávid Hajnik, ktorý vlani pôsobil v Poprade. Sedmičku hráčov pre nastávajúcu sezónu dopĺňa dvojica „vojakov z Trenčína“ Tomáš Bokroš a Andrej Kukuča. Ďalších hráčov bude Dukla Michalovce predstavovať v najbližších dňoch.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 04.06.2021 16:38:07 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.