files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla má nového trénera brankárov aj kondičného trénera

Realizačný tím v michalovskej Dukly Ingema už má svoju reálnu podobizeň. Klub prostredníctvom facebooku a oficiálnej stránky informoval aj o zmenách na poste trénera brankárov a kondičného trénera. Novým trénerom brankárov je Fín Samuel Nordman, ktorý nahradil Mojmíra Božíka. Zmena nastala aj na poste kondičného trénera, kde Petra Mihaľa strieda mladá krv v podobe Daniela Miteru.

Tridsaťročný Samuli Nordman naposledy pôsobil ako tréner brankárov v maďarskom Ferencvarosi Budapešť. V minulosti bol aj pri mládežníckych reprezentáciách Japonska. Rodák z Helsínk dohliadal na brankárov aj v mládežníckych tímoch Tappary Tampere. Daniel Mitera je Michalovčanom známy z pôsobenia v MFK Zemplín, kde bol za trénera Antona Šoltisa kondičným trénerom. Spolupracoval aj s viacerými michalovskými športovcami. Pod jeho rukami sa pripravuje trebárs futbalista Matúš Vojtko, či hokejista Pavol Regenda.

Daniel Mitera v minulosti pôsobil aj v MFK Zemplín Michalovce.

 

 

 

Tridsaťročný Samuli Nordman naposledy pôsobil pri brankárich vo Ferencvarosi Budapešť.

Hlavný tréner Tomek Valtonen tak bude mať pri sebe ďalších dvoch krajanov, asistenta Kaspera Vuorinena a trénera brankárov Samuli Nordmana. Okrem nich je asistentom aj Juraj Faith, kondičným trénerom Daniel Mitera a kustódom Marek Jenčík. Podotýkame, že fínsku štvoricu uzatvára Elmo Aittola. Doterajší videotechnik presedláva na funkciu športového riaditeľa.



Uverejnené: 10.05.2021 14:52:37 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.