files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tento víkend bude náš!

 

Iuventa a MFK Zemplín vedno pozývajú svojich priaznivcov na sobotňajšie zápasy. Športovci z Michaloviec vymysleli pre svojich priaznivcov ďalšiu zaujímavú akciu, ktorá je slovenským unikátom.

 



Hádzanárska Iuventa a futbalový MFK Zemplín spojili sily dokopy a na svoje víkendové domáce stretnutia pozývajú fanúšikov spoločne. Dokonca sa pre športových priaznivcov chystajú zvýhodnené vstupy na futbalový súboj Michalovce - Šaľa (o 13.30 hod.) a na hádzanársky šláger WHIL Iuventa - Veselí nad Moravou (17.30 hod.).

Akcia má názov „Tento víkend bude náš“ a jej cieľom je nielen pritiahnuť do hľadísk čo najviac divákov, ale hlavne obdariť deti z detských domovov. Viac o tejto akcii ako aj výhodách z nej pre divákov plynúcich sa dozviete v piatkovom vydaní nášho denníka.


Aj o detské srdcia


Najbližší víkend ponúka v Michalovciach celé priehrštie športových zápasov, pretože okrem hádzanárok a futbalistov hrajú už v piatok doma tiež hokejisti, v sobotu i nedeľu basketbalisti, nuž a v nedeľu dopoludnia aj hádzanári.

Dva kluby sa však rozhodli, že to využijú a okrem plánovaných víťazstiev získajú na svoju stranu nielen divákov, ale aj detské srdcia. „Pozvali sme deti z detských domovov, ktoré obdaríme darčekmi a ukážeme im atmosféru kvalitného športu,“ prezradil futbalista Ivan Janek, na ktorého slová nadviazala hádzanárka Alžbeta Polláková. „Okrem vlastných úspechov chceme myslieť aj na tých slabších, preto chceme čímsi prispieť a potešiť aj deti, ktoré nemajú vlastnú rodinu. Veríme, že nás v tejto snahe podporia aj naši priaznivci.“


Nádherná myšlienka


Akcia sa koná pod patronátom primátora mesta Michalovce Viliama Zahorčáka, ktorý takúto iniciatívu športovcov víta. „Som nadšený z tejto nádhernej myšlienky a preto som sa rozhodol ju podporiť. Veľmi rád sa oboch športových stretnutí zúčastním a pomôžem obdariť deti z detských domovov,“ doplnil Viliam Zahorčák.

                                                                                               (zdroj www.iuventa-zhk.sk)



Uverejnené: 04.11.2010 09:58:54 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.