files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla premiérovo dobyla arénu Ondreja Nepelu!

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce bodovali aj v druhom zápase po reprezentačnej prestávke, keď sa im tentoraz podaril husársky kúsok. V predohrávnom zápase štyridsiateho extraligového kola zvíťazili na ľade Slovana Bratislava 3:2 a premiérovo sa dobyli ľad najslávnejšieho štadióna na Slovensku.

Michalovčania viedli v polovici zápasu po góloch Šedivého, Suju a Galamboša už 3:0, domácim sa podarilo odpovedať až v samom závere dvoma gólmi Rapáča. Zverenci trénera Tomeka Valtonena sa po tomto víťazstve, mimochodom už ôsmom v rade, sa na štvrtom mieste v tabuľke priblížili k tretiemu Slovanu na dva body. Najbližšie sa predstavia doma, keď v nedeľu od 16.00 hod. budú hostiť Banskú Bystricu.

Michalovčania do zápasu síce vstúpili opäť s improvizovanou zostavou, no aj s chuťou bodovať aj v jedenástom zápase v rade. Na výkon z Nitry nadviazali aj v druhom zápase západoslovenského tripu, teda v Aréne Ondreja Nepelu, kde boli v prvej polovici zápasu dominantnejším tímom. V siedmej minúte síce nevyužili presilovku po faule Matouška, po jeho návrate však Parksa prestrelil od modrej Eduard Šedivý. To ešte nebolo z michalovskej strany v prvej tretiny všetko. Najskôr prečkali vylúčenie Ťavodu a potom udreli pri vylúčení Rapáča, keď Mašlonkovu prihrávku dopravil do siete Jakub Suja.

Kto očakával v druhej tretine zmenu toho, čo sa dialo na ľade, vonkoncom sa mýlil. Síce Slovanisti prečkali vylúčenie Harrisa, v druhej minúte sa ale k puku pred Parksom dostal Galamboš, ktorý ho posunul po tretíkrát za jeho chrbát. Postupom času začali preberať iniciatívu domáci. Tí sa mohli nakopnúť pri druhom vylúčení Ťavodu, opäť ale Tomeka, ktorý sa dostal do reprezentačnej formy, neprekonali. Od polovici zápasu už bol dominantnejší Slovan, súboj s Tomekovom ale jeho útočníci prehrávali a neprekonali ho ani pri treťom vylúčení Ťavodu. V Bratislave sa tak rodilo prvé veľké michalovské víťazstvo!

Skvele hrajúci Zemplínčania gradovali svoj výkon v tretej tretine, v ktorej nepustili domácich do očakávaného náporu. Slovanisti sa tak opäť strelecky trápili. Dlho si nevedeli poradiť s výborným Tomekom, ktorého sa podarilo prekonať až na začiatku poslednej desaťminútovky, keď sa presadil Rapáč. Ďalšie góly domáci mohli pridať až v samom závere. Parks viacej ako tri minúty pred koncom opustil svoju bránku a v dlhočiznej power-play sa im aj podarilo znížiť. Presne minútu pred koncom skorigoval na 2:3 opäť Rapáč.

HC Slovan Bratislava - HK Dukla Ingema Michalovce 2:3 (0:2, 0:1,2:0)
Góly: 51. Rapáč (Matoušek, Bortňák), 59. Rapáč (Urbánek, Harris) - 10. Šedivý (Hickmott), 18. Suja (Mašlonka, Regenda) pres/1, 22. Galamboš (Mudrák, Regenda)
Vylúčení: 3:3. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Konc D.st., Žák – Konc D. ml., Šoltés. Bez divákov.
HC SLOVAN: Parks – Sersen, Valach, Meszároš, Štajnoch, Bačik, Ališauskas, Maier, Brodzinski – Zigo, Harris, Urbánek – Ranford, Kytnár, Šišovský – Matoušek, Bortňák, Rapáč – Kundrík, Uram, Jendek.
HK DUKLA INGEMA: Tomek – Mihálik, Mudrák, Šedivý, Southorn, Louis, Ťavoda, Stripai – Lehtonen, Lalancette, Hickmott – Bartánus, Suja, Regenda – Mašlonka, Galamboš, Török – Chalupa, Lačný, Mesaroš - Ragan.



Uverejnené: 18.02.2021 21:13:21 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.