files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín predstavil ďalšie novinky

Najvýchodnejší fortunaligista MFK Zemplín Michalovce má v posledných mesiacoch za sebou množstvo inovácii, ktoré skvalitnia prístup k fanúšikom a partnerom klubu. Tí budú môcť počas jarnej časti, keď to umožní koronavírus, sledovať zápasy svojho Zemplína vo vynovených priestoroch VIP.

Generálny partner klubu spoločnosť St. Nicolaus investovala do infraštruktúry štadióna nemalé finančné prostriedky. Začalo sa to modernizáciou práve VIP priestorov na štadióne, ktoré sú momentálne jedni z najkrajších na celom Slovensku. Keďže klub chce svojich partnerov zviditeľni čo najviac, na hraciu plochu pribudli reklamné perimetre v celkovej dĺžke až 100 metrov.

Na nich sa počas zápasov pravidelne budú objavovať partneri klubu. Vynovením prešiel aj samotný štadión. Starú tabuľu nahradila jedinečná LED TABUĽA, ktorá nemá svojou konštrukciou konkurenciu vo futbalovej Európe. Stalo sa tak ešte v závere jesennej časti.

Klub si uvedomuje neľahkú situácia aj pre fanúšika. Koronavírus mu bráni prísť povzbudiť svoje mužstvo, no ak to bude čo najskôr možné, má pripravené prekvapenia aj pre neho. Pre fanúšikov sa totiž chystá Fannzóna, ktorá bude mať kapacitu viac ako 2000 ľudí. O nej bude klub informovať v samostatnej tlačovej správe, no už teraz sa má fanúšik na čo tešiť. Prezradíme len to, že okrem futbalového zážitku bude fanúšik pravidelne obohatený aj o kultúrny, chýbať nebude občerstvenie a program pre najmenších. Viac sa ale dozviete postupne....

Súčasná situácia neumožňuje prísť fanúšikom a partnerom klubu na zápas. Všetci veríme, že za pomoci vedenia súťaže sa divák rýchlo vráti na tribúny a po prečkaní pandemickej krízy sa všetko vráti do normálnych koľají. Keď sa tak stane, aj vy budete môcť vidieť zmeny na vlastné oči. Máte sa na čo tešiť!

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 26.01.2021 09:48:32 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.