files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla opäť na bodovacej vlne, Miškovec zdolala 4:0

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v stretnutí 33. kola Tipos Extraligy na ľade maďarského účastníka DVTK Miškovec 4:0 a natiahli tak sériu, v ktorej bodujú na štyri zápasy. Zverenci trénera Tomeka Valtonena tak bodovali v jedenástom z dvanástich ostatných duelov. O góly v sieti DVTK sa postarali Marek Bartánus, Christophe Lalancette, Ville Korhonen a Pavol Regenda. Michalovčania sa najbližšie predstavia doma, keď od 16.00 hod. privítajú Detvu.  

Michalovský tréner Valtonen v zostave vynechal nielen zraneného obrancu Southorna, ale aj brankára Tomeka. Toho nahradil v bránke Škorvánek, ktorý hneď v úvode musel zasahovať pri šanci Flicka. Na druhej strane bol v gólovej šanci Marek Mašlonka, Bence Kiss ale svoj DVTK podržal takisto. V šiestej minúte našiel od modrej Mudrák krásnou prihrávkou Šoltésa, jeho strelu z jednej ale opäť pokryl Kiss. Hneď na to musel byť brankár DVTK v permanencii pri šanci Galamboša, ktorý ale zoči-voči Kissovi nedal. Potom prišli chvíle Miškovca. Najskôr sa pokúsil otvoriť skóre Galanisz, ktorý obkorčuloval bránku, no puk do nej nezasunul a potom si Škorvánek poradil aj s koncovkou Flicka. Nedáš-dostaneš sa potvrdilo na druhej strane. Po kombinácii tretej michalovskej lajny sa v trinástej minúte k puku dostal Marek Bartánus a nechytateľnou strelou otvoril skóre duelu. Domáci sa ešte ani nespamätali z prvého úderu a inkasovali aj druhý gól. O minútu a pol neskôr našiel Korhonen pred bránkou voľného Lalancetta a ten zvýšil na 2:0. To ešte nebolo z michalovskej strany v prvej tretiny všetko. V sedemnástej minúte vyrazil Kiss strelu Louisa len pred Korhonena, ktorý už vedel, čo s pukom – 0:3.

Michalovčania mohli navýšiť svoje vedenie na začiatku druhej časti, keď na trestnú lavicu putoval Galanisz, presilovku však nevyužili. Tá udala tempo hry aj v nasledujúcich minútach druhej časti, kedy hostia zrejme uspokojení vedením, čakali na ďalšie chyby DVTK. Umnou hrou v obrane nepúšťali domácich do šancí a číhali na brejky. Ani jeden však nedokázali dotiahnuť do gólového konca. A keďže domácim sa v ofenzíve vôbec nedarilo, druhá tretina skončila zákonite bez gólov a bez čistej šance.   

Aj v tretej časti pokračoval hokej z tej predošlej. Michalovčania naďalej umne bránili svoj náskok, ktorý navýšil Regenda, keď do siete tečoval strelu Mihálika. Zemplínčania pokračovali v aktívnej hre a nevykoľajili ich ani dve presilovky domáceho tímu. DVTK v nich v ofenzíve veľa nevymyslel a nepodarilo sa mu to ani v minútovej presile o dvoch hráčov, keď na trestnej lavici sedeli Erkinjuntti s Mašlonkom. Hostia bez problémov ustáli presilovky Miškovca a potom s prehľadom dotiahli duel do víťazného konca bez inkasovaného gólu.

DVTK Miškovec - HK Dukla Ingema Michalovce 0:4 (0:3, 0:0, 0:1)
Góly: 13. Bartánus (Regenda), 15. Lalancette (Korhonen, Kolusz), 17. Korhonen (Louis, Lalancette), 43. Regenda (Mihálik, Bartánus).
Vylúčení: 1:3. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Fridrich, Goga – Crman, Jurčiak. Bez divákov.
DVTK: Kiss – Wehrs, Szirányi, Láda, Kiss D., Vojtkó, Fazakas, Hadobás – Rokály, Vas, Osterberg – Miskolczi, Galanisz, Magosi – Csányi, Flick, Anderson – Révesz, Galajda, Farkas.
HK DUKLA INGEMA: Škorvánek – Mihalik, Mudrák, Kolucz, McCormack, Ťavoda, Louis, Zekucia, Chalupa – Erkinjuntti, Lalancette, Korhonen – Šoltés, Suja, Takáč – Bartánus, Hickmott, Regenda – Mašlonka, Galamboš, Török.



Uverejnené: 22.01.2021 20:20:20 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.